0

اخبار استانها

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار استانها
شنبه 20 فروردین 1390  7:08 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس اتحاديه مرغ و ماهي فروشان چهارمحال و بختياري خبر داد:
افزايش 150 درصدي مصرف گوشت سفيد در چهارمحال و بختياري

خبرگزاري فارس: رئيس اتحاديه مرغ و ماهي فروشان چهارمحال و بختياري گفت: مصرف گوشت سفيد در اين استان 150 درصد رشد يافته است.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، رحيم زماني بعدازظهر امروز در جمع تشكل‌هاي صنفي اين استان اظهار داشت: امسال خريد و فروش مرغ و ماهي در ايام نوروز نسبت به روزهاي عادي 150درصد و نسبت به تعطيلات عيد سال گذشته 20 درصد افزايش يافته است.
وي با اشاره به قيمت انواع گوشت مرغ و ماهي در بازارهاي اين استان گفت: قيمت هر كيلوگرم مرغ در بازار اين استان 3 هزار و 300 تومان و هر كيلوگرم ماهي 3 هزار و 800 تومان به مصرف كننده عرضه مي‌شود.
زماني هر كيلوگرم مرغ منجمد به قيمت 2‌ هزار و 900 تومان در شهرهاي مختلف استان و در بازارچه‌هاي دائمي عرضه مستقيم كالا هر كيلوگرم 2‌ هزار و 850 تومان به فروش مي‌رسد.
وي در ادامه توزيع گوشت مرغ منجمد در بازار را در راستاي تنظيم بازار شب عيد بسيار موفقيت‌آميز دانست و گفت: با توجه به اينكه همواره در ايام پاياني سال با افزايش تقاضا مواجه مي‌شويم، با اجراي طرح ويژه نوروزي از تمام ظرفيت‌هاي موجود براي خدمات‌رساني مطلوب به مردم استفاده شد.
زماني با بيان اينكه با هر گونه افزايش خودسرانه نرخ‌ها برخورد قانوني مي‌شود، گفت: بر همين اساس مردم مي‌توانند با مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به اين سازمان اطلاع دهند و يا با شماره تلفن 124 تماس برقرار كنند.
وي مشاركت و همكاري مردم و بازاريان را ضامن موفقيت اجراي طرح تنظيم بازار دانست و گفت: جامعه اصناف، اتحاديه‌‌هاي صنفي و شوراي اصناف اين توانايي و ظرفيت را دارند كه انجام تمام مسئوليت‌‌هاي تنظيم بازار را در شرايط عادي و ايام پرمصرف بر عهده گرفته و به خوبي آن را مديريت كنند.
زماني بر ضرورت فرهنگ‌سازي در زمينه نهادينه‌سازي مصرف ماهي در سبد غذايي خانوارهاي اين استان تأكيد كرد و گفت: از آنجايي كه اين استان يكي از قطب‌هاي توليد ماهي سردآبي در كشور است؛ بر همين اساس برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي مي‌تواند به عنوان يكي از راهكارهاي موثر در زمينه افزايش سرانه مصرف ماهي در اين استان مورد توجه قرار بگيرد.
وي با تأكيد بر اينكه با ورود ماهي به سبد غذايي مردم، سلامتي جامعه تضمين خواهد شد، افزود: شايسته است از طريق رسانه ملي و ديگر رسانه‌ها درباره افزايش مصرف ماهي فرهنگ‌سازي شده و الگوي مصرف و تغذيه را در سطح جامعه تغيير دهيم.
انتهاي پيام/م20/ز

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها