پاسخ به:اخبار استانها
شنبه 20 فروردین 1390 6:43 PM
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بازرگاني سيستان و بلوچستان گفت: 60 هزار فرصت شغلي براي سيستان و بلوچستان در سال 90 تعيين شده و در طرح بزرگ آمايش تجاري ميتوانيم بسياري از اين فرصتها را ايجاد كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان، ايرج حسنپور پيش از ظهر امروز در نخستين جلسه كارگروه توسعه صادرات غير نفتي سيستان و بلوچستان اظهار داشت: در اين طرح ابتدا توانمنديهاي استان در زمينههاي مختلف از جمله توليد و تجارت داخلي و خارجي بررسي ميشود.
وي افزود: طرح آمايش تجاري از طرف وزير بازرگاني به استانداريها اعلام شده و بالا بردن توان تجاري در سطح استان و جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي از اهداف مهم آن است.
رئيس سازمان بازرگاني سيستان و بلوچستان تصريح كرد: لزوم اجراي طرح آمايش تجاري، ايجاد زيرساختهاي تجاري، مراكز لجستيكي، مناطق تجاري، خط آهن، بندرگاهها، مناطق آزاد، فروشگاههاي زنجيرهاي، مراكز بستهبندي، مراكز فرآوري، پايانههاي مرزي، پايانههاي كالا و خدمات و آبزيان است كه برخي در استان اجرا و برخي در حال اجرا و بعضي ديگر بايد احيا شود.
معاون استاندار سيستان و بلوچستان نيز در ادامه اين جلسه گفت: با توجه به آغاز برنامه پنجم توسعه و سال جهاد اقتصادي، طرح آمايش تجاري در استان اجرايي ميشود.
حامدعلي مباركي تصريح كرد: جهاد اقتصادي مكمل تلاش و همت مضاعف است كه اين خود ارتقاي سطح معيشت مردم و توسعه اقتصادي كشور را در پي دارد.
وي خاطرنشان كرد: استان سيستان و بلوچستان با توجه به ظرفيتهاي بالقوهاش پس از اجراي طرح آمايش تجاري ميتواند پايلوت در زمينه جهاد اقتصادي براي تمام كشور باشد و همان طور كه در سالهاي گذشته اين تواناييها را به اثبات رسانده است.
معاون استاندار سيستان و بلوچستان به طرح آمايش تجاري اشاره كرد و افزود: آمايش تجاري حلقههايي دارد كه پس از بررسيهاي لازم توسط بخشهاي مختلف و ايجاد زيرساختهاي مناسب بايد بدانيم چگونه توليد و توليدات را چگونه توزيع كنيم كه در اين ارتباط بازرگاني حمل و نقل، صنايع، راهها، گمركات، كشاورزي و تمامي دستگاههاي اقتصادي نقش تأثيرگذاري دارند.
مباركي اضافه كرد: از اهداف كلان دولت در سال جهاد اقتصادي، افزايش صادرات غير نفتي به ميزان 40 درصد است كه براي تحقق اين امر بايد نگرشي يكپارچه به اين موضوع شود و با رفع مشكلات گمركي، بانكي، بيمهاي و مالياتي و بررسي توانمنديها و موانع براي رسيدن به راه حلهاي آسانتر گام برداريم.
وي از دستگاههاي اقتصادي و اجرايي استان خواست همكاري مطلوب در اين طرح بزرگ اقتصادي تجاري داشته باشند.
معاون استاندار سيستان و بلوچستان از تجار و بازرگانان و صاحبان صنايع و معادن نيز خواست در زمينه تجارت الكترونيك، فعاليتهاي گستردهاي انجام دهند.
مباركي عنوان داشت: 60 هزار فرصت شغلي براي سيستان و بلوچستان در سال 90 تعيين شده و در طرح بزرگ آمايش تجاري ميتوانيم بسياري از اين فرصتها را ايجاد كنيم.
رئيس سازمان بازرگاني سيستان و بلوچستان همچنين در ديدار امروز خود با اعضاي هيئت نمايندگان اتاق بازرگاني و صنايع و معادن زاهدان گفت: صادرات نقش بسيار تأثيرگذاري را در توسعه اقتصادي منطقه ايجاد ميكند و به صراحت ميتوان اذعان داشت كه توسعه صادرات از مصاديق جهاد اقتصادي است.
ايرج حسنپور خاطرنشان كرد: با توجه به مرزهاي طولاني و وجود بازارچههاي فعال مرزي و مرز آبي و آشنايي با كشورهاي هدف صادراتي ميتوانيم گامهايي جهادي در توسعه اقتصادي منطقه با همكاري بخش خصوصي بر داريم.
وي تصريح كرد: بخش خصوصي با حمايت دولت بايد زيرساختها را فراهم كند كه البته طي دولت نهم و دهم زيرساختهايي از جمله جاده ترانزيتي چابهار به ميلك، خط ريلي زاهدان به بم و توسعه اسكله چابهار و بسياري فعاليتهاي زيرساختي ديگر اجرايي و يا در حال اجراست.
رئيس سازمان بازرگاني سيستان و بلوچستان بيان كرد: رقابت در تجارت امروز دنيا مقوله بسيار مهمي است و با صادرات كالاهاي كيفي با بستهبنديهاي مناسب پيشروي به سمت ماندگاري در بازارهاي هدف داشته باشيم.
حسنپور افزود: سال 90 سال شكوفايي استعدادهاي نهفته استان در زمينههاي اقتصادي و تجاري است.
انتهاي پيام/م10/ب