0

گروه رستگار

sadali
sadali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1442

گروه رستگار
شنبه 20 فروردین 1390  9:45 AM

آورده اند كه روزى رسول صلى الله عليه و آله بر جانب راست و چپ خود خطهايى بر كشيد و گفت : اين راههايى است كه بر هر راهى شيطانى است كه با خود دعوت مى كند. بدين راهها مرويد و در پيش خود خطى بكشيد و گفت : اين راه راست است . بدين راه من است و راه خداى من است : و ان هذا صراطى مستقيما و لا تتبعوا السبل (573). و گفت :: امت برادرم موسى به هفتاد و يك گروه شدند: يكى ناجى بود و ديگران هالك . و امت برادرم عيسى به هفتاد و دو فرقه شدند: يكى ناجى بود و باقى هالك . فرمود: و ستفترق امتى على ثلاث و سبعين فرقة الناجى منهم واحد و الباقى هالك . زود بود كه امتان من به هفتاد و سه گروه شوند. يكى ناجى باشد و ديگران هالك . اميرالمؤمنين على عليه السلام حاضر بود، گفت : يا رسول الله ! ناجى از ايشان كدام گروه باشند؟ قال : انت و شيعتك . تو و شيعه تو. انت و شيعتك هم المفلحون و انت و شيعتك هم الفائزون (574). يعنى : تو و شيعه تو از جمله رستگاران و فيروزى (575) يابندگانيد؛ و چون روز قيامت باشد هر قومى را با امام وى دعوت و حشر خواهند كرد كه : يوم ندعوا كل اناس ‍ بامامهم (576) هر كه تولا بر اهل بيت رسول صلى الله عليه و آله كرده باشد و بر سنت و طريقه ايشان رفته ، فردا حشرش با ايشان بود. هيچ شكى نيست كه هر كه را حشر با ايشان باشد، ناجى و رستگار باشد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها