گوارديولا: بازي تمام نشده، هنوز هم از شاختار ميترسم
پنج شنبه 18 فروردین 1390 8:15 PM
بهگزارش خبرگزاري فارس و بهنقل از سايت يوفا، پپ گواريولا پس از برتري مقتدرانه تيمش در دور رفت مرحله يكچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونتسك اكراين اظهار داشت: بازي تمام نشده است و من هنوز از شاختار و مربي باتجربهاش ميترسم. هنوز ديدار برگشت در اكراين باقي مانده است و پس از آن بازي بايد بهمرحله نيمه نهايي و شايد رويارويي با رئال فكر كرد.
بارسلونا شب گذشته در ورزشگاه نيوكمپ و با حمايت هوادران بيشمارش موفق شد با نتيجه 5 بر يك حريف اكرايني را درهم بكوبد و شرايط حضور در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا را بيش از پيش براي خود فراهم كند.
گوارديولا با اشاره بهاين نتيجه و نداشتن غرور از اين پيروزي عنوان كرد: ما در جام حذفي مقابل بتيس 5 بر صفر پيروز شده بوديم، اما در بازي برگشت 3 بر يك شكست خورديم. بههيچ وجه نبايد نتيجه 5 بر يك مقابل شاختار نشانه صعود قطعي ما باشد و هنوز كار براي صعود تمام نشده است.
گوارديولا در ادامه با تمجيد از بازيكنان تيمش و تشبيه آنها بهحيوانات قدرتمند گفت: ما آبيدال و پويول را در اختيار نداشتيم، اما با اين وجود بازيكنانم نشان دادند كه مانند حيوانات قدرتمند هستند و ميتوانند بهخوبي به رقابت با حريفان بپردازند.
سرمربي بارسلونا در پايان خاطرنشان كرد: ليونل مسي 3 بازي است كه در امر گلزني ناموفق بوده است، او با شروع گلزني ميتواند پيروزي را بار ديگر از راههاي مختلف براي ما بهارمغان آورد.