0

فوايد تغذيه با شيرمادر

 
ali_8200
ali_8200
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 860
محل سکونت : فارس

فوايد تغذيه با شيرمادر
جمعه 12 فروردین 1390  11:36 PM

   شير مادر از لحظه تولد تا پايان ماه ششم زندگي، نيازهاي غذايي شيرخوار را كه براي رشد طبيعي او لازم است، تامين مي كند.

-     آغوز (كلستروم يا ماك) يا شير روزهاي اول، زردرنگ و غليظ، بسيار مغذي و حاوي مواد مفيد و ارزنده اي است كه به منزله اولين اقدام ايمن سازي براي حفاظت كودك بر ضد بيماري هاي عفوني است.

-     چربي و پروتئين شير مادر بهتر از ديگر انواع شيرها هضم و جذب مي شود، به همين دليل دل دردهاي قولنجي، جمع شدن گاز، استفراغ و حساسيت نسبت به پروتئين در شير خواراني كه با شير مادر تغذيه مي شوند كمتر مشاهده مي شود.

-     تركيب شير مادر همراه با رشد شيرخوار در سنين مختلف تغيير پيدا مي كند، چربي شير مادر در اوايل دوران شيردهي و در شروع هر وعده شير كمتر است و سپس ميزان آن به تدريج اضافه مي شود.

-     به علت وجود آب كافي در شير مادر بخصوص ابتداي شير، تشنگي شيرخوار برطرف مي شود و نيازي به دادن آب يا آب قند در 6 ماه اول و قبل از شروع غذاي كمكي حتي در مناطق بسيار گرم و خشك نيست. در اين مناطق به جاي دادن آب مي توان وعده هاي شيردهي را افزايش داد.

-         شير مادر، پاكيزه، داراي درجه حرارت مناسب و عاري از آلودگي ميكروبي است.

-         شير مادر ارزان و هميشه قابل دسترس است.

-         رابطه عاطفي بين مادر و شـيرخــوار در طي زمان شيردهي تاثير به سزايي در افزايش قابليت هاي ذهني شيرخوار دارد.

-         در بلاياي طبيعي نظير زلزله، بهترين منبع غذايي كودك است.

-     بهره هوشي شيرخواراني كه با شير مادر تغذيه مي شوند بالاتر از شيرخواراني است كه با شير مصنوعي (شير خشك) تغذيه مي شوند.

منبع بهسایت

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها