0

آخرين اخبار ليگ برتر

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:آخرين اخبار ليگ برتر
سه شنبه 9 فروردین 1390  4:46 PM

دايي در نشست خبري داربي /5/ :

خيلي‌ها دوست ندارند در اين فوتبال باشم
مديون و عاشق مردم هستم

علي دايي گفت: از وقتي وارد فوتبال شدم و تا زماني كه در فوتبال باشم، دوست دارم، سالم زندگي كنم. مطمئنا خيلي‌ها دوست ندارند، در اين فوتبال باشم و هر چند خيلي‌ها هم مرا دوست دارند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي سرخپوشان پايتخت كه در نشست خبري پيش از شهرآورد 70 تهران سخن مي گفت، همچنين عنوان كرد: به اين مسائل كاري ندارم. وجدانم راحت است كه از زماني كه در اختيار داشتيم، به خوبي استفاده كرده‌ايم. خوب كار كرده‌ايم و فردا همه‌چيز به تلاش بازيكنان و خواست خدا بستگي دارد. ولي مطمئن باشيد، فردا براي كسب سه امتياز به ميدان مي‌رويم چرا كه با توجه به جايگاهمان در جدول به اين سه امتياز احتياج مبرمي داريم.

وي ادامه داد: مديون و عاشق اين مردم هستم و اكنون نيز كه در اينجا نشسته‌ام، لطف خدا و مردم بوده كه من را به اينجا رسانده است. هرگز به مسائل حاشيه‌اي فكر نمي‌كنم و فقط به اين فكر مي‌كنم كه برابر استقلال بازي خوبي را انجام دهيم.

دايي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا شكست پرسپوليس برابر ملوان در نتيجه اين بازي تاثيرگذار خواهد بود يا خير، تصريح كرد: آن بازي تمام شد. در بازي كه استحقاق شكست را نداشتيم، سه امتياز را از دست داديم. ولي بايد از آن بازي درس بگيريم تا به خواست خدا فردا با يك بازي بهتر به نتيجه‌ي مطلوب دست پيدا كنيم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها