پاسخ به:آخرين اخبار ليگ برتر
سه شنبه 9 فروردین 1390 4:14 PM
دايي در نشست خبري داربي : خودمان را كنترل و كمتر اعتراض كنيم
مظلومي: نميتوانيم فشار رواني روي بازيكنان را مهار كنيم
پرويز مظلومي گفت: "خوب است كه به سمت اجنبيها دست نبريم و بر سر داوران خود نزنيم." به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي آبي پوشان پايتخت در نشست خبري پيش از شهرآورد تهران درباره به كار گيري داوران ايراني براي قضاوت داربي گفت: از موقعي كه تيم داوري ايراني آمده است، باعث افتخار فوتبال بوده و خوب است كه به سمت اجنبيها دست نبريم و بر سر داوران خود نزنيم. ممكن است كه داور اشتباه كند، اما دو تيم بايد كمك كنند، داوري سربلند باشد. علي دايي در ادامه كنفرانس خبري در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه پرسيده بود، تا كي ميخواهد پاي بازيكنان بماند و هر موقع كه تيم ميبازد، بگويد، به اين بازيكنان افتخار ميكند، بيان كرد: بايد بگويم كه به عنوان سرمربي پاسخگوي شما هستم. بازيكنان زحمت خودشان را ميكشند. به مجموعهاي كه با آنها كار ميكنم، افتخار ميكنم. اگر نگويم صد در صد، 90درصد افراد باوجدان كار ميكنند. وي ادامه داد: فوتبال برد و باخت دارد و همه اين مسائل را من گردن ميگيرم. شما نميتوانيد مصاحبهاي از من ببينيد كه راجع به شاگردانم صحبت كرده باشم. چه زماني كه در سايپا بودم چه در تيم ملي و در حال حاضر كه در پرسپوليس هستم. هيچ موقع اين كار را نكردم. بازيكنان من با وجدان كاري و جان دل كار ميكنند. در ادامه نشست خبري سپهر حيدري، كاپيتان تيم پرسپوليس به صحبت پرداخت و در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه پرسيده بود، آيا شما واقعا مصدوم هستيد يا اين كه از اعتراض ها ناراحت شدهايد، بيان كرد: فوتبال سرشار از فراز و نشيب است. در هشت هفته گذشته فقط پنج گل خوردهايم كه دوتاي آنها روي ضربههاي ايستگاهي بود به هر حال اشتباه پيش ميآيد. وي افزود: اخلاق من را همه ميدانند. به اين دليل كه از ناحيه همسترينگ پا آسيب ديده بودم، اگر دكتر زرينه نبود، اصلا شرايط مناسب را پيدا نميكردم. همچنين چيزي معني ندارد كه من بخواهم ناراحت شوم. در ادامه پرويز مظلومي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه راجع به داوري بازي بود، گفت: نميدانم دايي راجع به داوري چه صحبتي كرده است. هر چه ميگويد، قابل احترام است در هر صورت نظر هر كس مورد احترام است. او ادامه داد: هيچ وقت راجع به داوري صحبت نكردهايم. حتي شده است كه داوري به ضرر ما بوده است اما، در كنفرانس هاي بعد از بازي چيزي نگفتيم و احترام گذاشتيم. اميدوار هستم كه تيم داوري يك روز خوب را سپري كند و عدالت را رعايت كند. علي دايي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه راجع به تركيب تيم پرسپوليس پرسيده بود، گفت: فردا قبل از بازي و در حين بازي ميتوانيد از سيستم ما سر دربياوريد. در ادامه اين نشست خبري پرويز مظلومي به صحبت پرداخت و گفت: نميتوانيم مسائلي كه از نظر روحي و رواني روي بازيكنان است را كنترل كنيم. آنها واقعا تلاش ميكنند و خيلي صحبت كردهايم كه استرس را به زمين نبرند و كاري به سكوها نداشته باشند اما، آن قدر با آنها تماس گرفته ميشود و همه ميخواهند برنده باشند و به مسائل ديگر توجه نميكنند. اينها كمي روي بازيكنان فشار ميآورد. وي ادامه داد: اين مسائلي كه ما در ايران داريم در جاهاي ديگر كمتر است و مسالههاي حاشيهاي براي بازيكنان ديگر كشورها از قبل حل شده است. مظلومي ادامه داد: اميدوار هستم كه خارج از نتيجه، بازي زيبايي انجام شود. مردم ما هنگامي كه فوتبال زيبايي ميبينند، حتي اگر به باخت تيمشان هم منجر شود، تشويق ميكنند. به همين دليل دوست داريم كه اين اتفاق بيفتد. پس از مظلومي دايي به صحبت پرداخت و عنوان كرد: مظلومي همه صحبتها را كرده و من از بازيكنان ميخواهم با تيم داوري و مسائل حاشيهاي كاري نداشته باشند و بيشتر به فكر مسائل فني باشند. ما نيز همچنان خودمان را كنترل كنيم و كمتر اعتراض كنيم.