آشتاب ,اکبر
دوشنبه 8 فروردین 1390 6:45 PM
| فهرست مطلب |
|---|
| آشتاب ,اکبر |
| تمامی صفحات |
20 فروردين ماه سال 1341 ه ش در تبريز ,محله مارالان در خانواده متدين و مستضعف متولد شد. دوران كودكي را در خانواده به سرپرستي پدر و مادر گذراند و از شش سالگي در دبستان ديباج (سابق)مشغول تحصيل شد . دوران شش ساله ابتدائي را در مدرسه مزبور به پايان رساند و تحصيلات متوسطه را در هنرستان كشاورزي شهيد بهشتي تبريز با موفقیت سپري كرد.
او ضمن تحصيلات همواره کمک كار پدر خود در كسب و كار بود و در تامين معاش به والدين خود كمك مي كرد. همواره در زمان تحصيل آن چه رادر توان داشت به کار می گرفت و تلاش و فعاليت مي نمود . در طول زندگي همواره فردی موحد و متدين بود. از آغاز انقلاب اسلامي همیشه در جهت پیشبرد انقلاب فعاليت و تلاش مي كرد .
در اواخر سال1358 با توجه به علاقه اي که داشت در سپاه تبريز ثبت نام نمود ووارد سپاه شد. بعد از آموزشهاي لازم و شايستگي نظامي كه از خود نشان داد به مربي گري سلاحهاي سبك و سنگين انتخاب شد.پس از اینکه به این سمت انتخاب شد به پايگاه آموزشي شهيدميرسلطاني رفت ودر آنجا اقدامات زیادی را در جهت آموزش نظامی نیروهای سپاه وبسیج به عمل آورد.
در آبان ماه سال 1359 به جبهه پاوه رفت و بعد از 4 ماه جنگ و مبارزه ، به تهران عزيمت نمود.او در پادگان سعيد آباد برای تكميل تخصص مربي گري به آموزش سلاح هاي مهم ، تانك ، توپ ، توپهای پدافندی، تفنگ 106 ، مشغول بود. در برگشت به تبريز در مرکز آموزشی خاصابان مشغول آموزش افراد سپاه شد.
در هشتم آذر1361به جبهه سوسنگرد رفت تادر عمليات پيروزمند طريق القدس شرکت کند.اودراین عملیات فرمانده واحد ادوات (ضد زره)لشگر 31 عاشورا بودوپس از سالها مبارزه با طاغوت و دشمنان داخلی و خارجی , به شهادت رسید.
در وصيت نامه خود آرزو مي کند:
" اي كاش نميرم و ببينم كه دشمن را به لرزه انداخته ام تا بفهمد كه اسلام راستين فقط با پيروي خط امام عملي است. "
اين چنين بود كه با پيروي از مكتب حسيني و به فرمان امام بزرگوار روح خدا خميني پنجه در پنجه امپرياليسم شرق و غرب نهاد و با شهادت خويش دشمنان اسلام و مسلمين را خوار و ذليل نمود.
منبع:پرونده شهید دربنیاد شهید وامور ایثارگران تبریز ومصاحبه با خانواده ودوستان شهید
وصیت نامه
بنام ایزد یکتا،بنام ربّ بی همتا
درود من به قوم و ملّت ایران،درود من به اسلام و مسلمانان،درود من به مجاهد در سبیل الله،اینک که بهترین موقعیّت برای مبارزه با کافران و مشرکان پدیدارگشته و اینک که مزدوران بی وطن به میهن اسلامی ما و به خاک مقدّسمان هجوم آورده اند فرصت را برای دفاع از دین برترمان اسلام و سرزمین دلاور مردان ایران را از دست نمی دهم و آرزو و عزم دارم که نمیرم تاهنگامی که دشمن را به لرزه بیندازم.
هیچ نمی خواهم به سادگی کشته شوم و یا اسیر شوم باید دگرگون کنم باید عصیان کننده های در برابر حق را وسر جای خود بنشانیم آنها را.
به قول امام:" اگر پیروز شدیم اسلام پیروز است و اگر شهید شدیم چه بهتر باز هم پیروزیم ."و من آرزو دارم هنگامی که شهید می شوم ضربه ای به دشمن زده باشیم ,ضربه ای محکم و فراموش نشدنی تا دشمن بداند ما عاشقان شهادت تا دمار از روزگار مزدوران آمریکایی و اطرافیان او در نیاوریم ساکت نخواهیم نشست .
تو ای امام از ما راضی باش و خشنود که برای احیای دین و دفاع از دین و وطن تمامی اعضاء بدن و جانمان را هدیه می دهیم تا اسلام و قوانین عدل گستر آن در سراسر جهان گسترش یابد. اکبر آشتاب