کیک برنج و تن ماهی (مدیترانه)
دوشنبه 8 فروردین 1390 6:48 AM
مواد لازم: برنج پخته = ٢/١ و ١ فنجان طرز تهیه: فر را روشن کرده روی ٢٢٠ درجه سانتی گراد می گذاریم تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ برنج پخته شده، تن ماهی (روغن تن ماهی را می گیریم)، گوجه فرنگی خرد شده، کدو خرد شده، ریحان خرد شده و ٣/٢ از پنیر رنده شده را ریخته و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. در زمان اضافه کردن نمک دقت کنید چون تن ماهی نمک دارد. بعد ٢ عدد تخم مرغ زده شده را به بقیه مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. در ظرف مخصوص فر (ظرف مستطیلی باشد بهتر است) کاغذ روغنی انداخته مواد مخلوط شده را در ظرف ریخته با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم و مابقی پنیر را هم روی مواد ریخته ظرف را به مدت ٢٠ الی ٢۵ دقیقه در فر می گذاریم (پنجره وسط) وقتی روی کیک طلایی شد آن را از فر درآورده و می گذاریم تا خنک شود. وقتی کیک خنک شد آن را برش داده و در ظرف سرو می کشیم. این کیک در کشورهای مدیترانه به عنوان یک وعده کامل غذایی همراه با سالاد استفاده می شود. |
راسخون امید به زندگی