نقل قول sifalaw
نقل قول malihe
نقل قول sifalaw
سلام
ما هم در راسخون هستيم ولي معتقدم
sifalaw عزیز بهتر بود می گذاشت تا بقیه ازش تعریف کنند نه اینکه اینقدر برای خودش پشت سر هم نوشابه باز کنه، !!! البته تو این مساله که آدمه فعالیه شکی نیست، ولی تو بعضی چیزهای دیگه یه کم انتقاد بهشون وارده. در هر صورت از اینکه راسخونی های عزیز اینقدر اعتماد به نفس دارند خیلی خوشحالم!!!
سلام به دوست خوب راسخوني خودم
ببخشيد كجاش نوشابه اي بود من كه نفهميدم اين فقط يه ريزش بود مبادا سرتون سوت بكشه اون بعضي چيزاي ديگه چيه بگين همه بدونن من كاملا انتقاد پذيرم البته انتقادي كه توهين نباشه يا از سر لج و حسادت بيان نشه از طرف هر كسي كه اون رو مطرح مي كنه تازه تا دلت بخواد اعتماد به نفس دارم چون اگر نداشتم نمي تونستم اينجا بمونم و با همه جور آدم سرو كله بزنم از شماره يك گرفته تا .............................؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟
بي انصاف من كي از خودم تعريف كردم ميزاشتي يكم كلاس بزارم بعد بگي
مطهرون هم لينكش تو امضاي من هست وقت كرديد سر بزنيد جوايزش بسيار ارزنده خواهد بود جوايزي كه تا حالا تو هيچ مسابقه اي در راسخون به كسي ندادن از ما گفتن از شما محل نزاشتن بعدا نگيد نگفتي
سلام به دوست عزیزم sifalaw
می خواستم بگم شما بگین کجاش نوشابه ای نبود؟؟!!! من که از لحظه شروع به خوندن خودمو توی کارخانه زمزم و ... تصور کردم تا توی فروم راسخون!! در ضمن با توجه به معرفی که افراد داشتند و بیوگرافی مختصری که از خودشون دادند به نظر میاد که اینجا توی راسخون ما باهمه جور آدمی سر و کله نمی زنیم! می زنیم؟ من کی بی انصافی کردم شما که کلی از خودت تعریف کردی و ما هم خوندیم، درسته؟راستی تا یادم نرفته در مورد اون بعضی چیزای دیگه هم سر فرصت و یه جای دیگه اگر مجالی بود صحبت می کنیم. اینجا جای معرفی دوستانه.