سپاهان تنها تيم حرفهاي ايران است!
یک شنبه 7 فروردین 1390 12:01 PM
سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: سپاهان اصفهان تنها تيم حرفهاي ليگ برتر است و ساير تيمها 20 درصد نيز حرفهاي نيستند.
فارس: غلامحسين پيرواني پس از شكست 2 بر صفر صنعت نفت برابر سپاهان عنوان كرد: بازي خوبي برابر تيم پرمهره سپاهان انجام داديم. در دو هفتهاي كه تيم را تحويل گرفتهام روي برنامههاي تاكتيكي كار و تلاش كردم تيم را به شرايط ايدهآل برسانم.
وي افزود: سپاهان از لحاظ ساختاري نسبت به ما بسيار متفاوت است، هرچند كه ما نيز در اين ديدار موقعيتهايي داشتيم و نتوانستيم از آنها استفاده كنيم. از تمام بازيكنانم راضي هستم، زيرا بازي بسيار خوبي انجام دادند.
سرمربي نفت آبادان در مورد عملكرد داور خاطرنشان كرد: اشتباهات داوري جزو فوتبال است و در كل من عملكرد فغاني در اين ديدار را خوب ارزيابي مي كنم. هيچگاه عليه داور حرف نمي زنم و قضاوت را به عهده كارشناسان مي گذارم. اميدوارم هر اشتباهي كه صورت مي گيرد، سهوي باشد.
پيرواني در مورد قهرماني سپاهان تاكيد كرد: سپاهان پرمهره ترين تيم ليگ است و تنها تيم حرفه اي در ايران به حساب مي آيد. به مسئولان اين باشگاه تبريك مي گويم كه توانسته اند چنين تيمي را بسازند. ساير تيم هاي ايران شايد حدود 20 درصد هم حرفه اي نباشند. در اين دوره ليگ تيم هاي سپاهان، ذوب آهن و استقلال مثلث قهرماني را تشكيل مي دهند.
وي در مورد احتمال حضور كارلوس كرش در تيم ملي تصريح كرد: ساختار كلي فوتبال ما مشكل دارد. اگر فرگوسن هم بيايد نمي تواند كاري كند. بايد از پايه مشكلات را حل كنيم تا بتوانيم يك تيم ملي خوب داشته باشيم. عيار تيم ما برابر ژاپن، كره جنوبي و استراليا مشخص مي شود. مربياني مانند قلعه نويي و قطبي انتخاب شدند و بدون كسب نتيجه، كنار رفتند. بايد با كار كارشناسي سرمربي تيم ملي انتخاب شود.
سرمربي نفت در مورد حضورش در اين تيم گفت: حداقل به يك ماه زمان نياز دارم تا بتوانم با نفرات تيم آشنا شوم و نتايج قابل قبولي كسب كنم. اميدوارم در فصل آينده بتوانم با بازيكنان خوبي كه جذب مي كنيم تيم قدرتمندي را راهي مسابقات كنيم.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا قرارداد شما براي فصل آينده نيز تمديد خواهد شد، عنوان كرد: قراردادم تا پايان اين فصل است اما بايد ببينيم كه شرايط به چه گونه است و مسئولان باشگاه با من قرارداد مي بندند يا خير.
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط