ديپلماسي كريكت بين هند و پاكستان
شنبه 6 فروردین 1390 11:22 AM
به گزارش ايرنا، وزارت امور خارجه هند، با صدور بيانيه اي اعلام كرد كه دكتر 'منموهان سينگ'، در نامه هاي جداگانه به آصف علي زرداري، رييس جمهوري و يوسف رضا گيلاني، نخست وزير پاكستان، از آنان خواست كه از موهالي ديدن و به همراه وي و ميليونها تن از عاشقان بازي كريكت در شبه قاره هند بازي بين هند و پاكستان را در دور نيمه نهايي جام جهاني كريكت مشاهده كنند.
نخست وزير هند، در نامه خود به زرداري و گيلاني نوشته است: 'من پيشنهاد مي كنم كه از موهالي به منظور مشاهده دور نيمه نهايي جام جهاني كريكت بين هند و پاكستان در 30 مارس ديدن كنيد؛ اين بازي بسيار هيجان انگيز است و ما اميدواريم كه شاهد يك بازي خوب كريكت باشيم. اين بازي يك پيروزي براي ورزش خواهد بود.'
در ادامه اين نامه ها آمده است: 'من با كمال مسرت از شما دعوت مي كنم كه از موهالي به منظور همراهي با من و ميليونها نفر از عاشقان بازي كريكت در مشاهده بازي بين هند و پاكستان ديدن كنيد.'
بازي كريكت در هند و پاكستان از محبوبيت خارق العاده اي برخوردار است و دوستداران كريكت نه تنها در هند و پاكستان بلكه سراسر جهان بازي بين اين دو كشور را با هيجان غيرقابل وصف نگاه مي كنند زيرا بازي كريكت براي هند و پاكستان همانند يك نبرد است و ميليونها روپيه در سراسر جهان بر سر برد و باخت اين بازي شرط بندي مي شود.