پاسخ به:اخبار امروز استانها
جمعه 5 فروردین 1390 3:12 PM
خبرگزاري فارس: بوكسور مليپوش قمي گفت: دعوت به اردوي تيم ملي را مغتنم ميشمارم زيرا براي اعزام به پيكارهاي بوكس قهرماني جوانان آسيا انگيزه زيادي داريم.

محمد مردي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم اظهار داشت: در سالي كه رهبر معظم انقلاب آن را جهاد اقتصادي ناميدهاند، براي كسب بهترين جايگاه در تيم ملي بوكس جوانان كشور تلاش ميكنم تا در مسابقات آسيايي افتخارآفرين باشم.
وي افزود: تصور من از جهاد اين است كه براي رسيدن به اهداف بزرگ، بايد تلاش و پشتكار بزرگي را همراه با برنامهريزي در سرلوحه كار قرار داد تا انسان به آنچه كه در نهايت خدمت به جامعه و سربلندي ايران سرافراز است، دست يابد.
بوكسور مليپوش قمي در ادامه با اشاره به كيفيت مطلوب اردوي آمادهسازي تيم ملي بوكس جوانان كشورمان بيان داشت: تاكنون دو مرحله در اردوي آمادهسازي تيم ملي بوكس جوانان شركت كردهام و تمرينات خوبي را زير نظر كادر فني پشت سر گذاشتهايم.
وي عنوان داشت: دور جديد تمرينات تيم ملي بوكس جوانان براي كسب بهترين شرايط به منظور اعزام به پيكارهاي بوكس قهرماني جوانان آسيا از شانزدهم فروردين ماه آغاز ميشود و طي آن بوكسورهاي مليپوش مرحله ديگري از اين اردو را برگزار خواهند كرد.
مردي با بيان اينكه اين مرحله از اردوي تيم ملي در مجموعه ورزشي انقلاب تهران برگزار ميشود، ابراز داشت: مليپوشان هر وزن بعد از 21 روز تمرين، در يك دوره رقابت درون اردويي شركت خواهند كرد تا از بين آنها نفرات برتر انتخاب شوند.
وي خاطرنشان كرد: يكي از مهمترين برنامههاي كادر فني تيم ملي بوكس جوانان اين است كه نفرات برتر رقابتهاي درون اردوي تيم ملي جوانان را به يك تورنمنت معتبر بوكس در خارج از كشور اعزام كنند كه اميد زيادي دارم در وزن خودم، جزو نفرات برتر باشم.
بوكسور ملي پوش قمي عنوان داشت: در وزن منهاي 56 كيلوگرم كه در رقابتهاي قهرماني كشور نيز در آن رقابت كردم، جديترين حريف من در اين مرحله از اردوهاي تيم ملي، همان بوكسوري است كه در مسابقات قهرماني كشور در ديدار نهايي با وي مبارزه كردم.
وي اضافه كرد: پيكارهاي بوكس قهرماني جوانان كشور از سطح بسيار بالايي برخوردار بود و طي آن با اينكه حريفان سرسخت و مدعي در وزن من حضور داشتند اما با كسب دو پيروزي ارزشمند به ديدار نهايي رسيدم.
مردي اظهار داشت: در دور نخست رقابتهاي اين وزن با قرعه استراحت روبهرو شدم اما در نخستين مسابقه خود برابر حريفي از مازندران به برتري 14 بر صفر رسيدم تا بدين ترتيب شرايط حضورم در مرحله نيمه نهايي فراهم شود.
وي تاكيد كرد: مسابقه نيمه نهايي با حريف كرمانشاهي بود كه از چهرههاي مطرح اين وزن به شمار ميرود، اما در پايان جدالي سخت و نفسگير توانستم اين مسابقه را با حساب سه بر صفر به سود خود به پايان رسانده و راهي ديدار نهايي شوم.
بوكسور مليپوش قمي با اشاره به حساسيت ديدار نهايي تصريح كرد: در اين مسابقه با بوكسوري از كرمان براي كسب نشان طلا و عنوان قهرماني رقابت كردم كه با وجود تلاش بسيار زياد براي كسب پيروزي، در نهايت نتيجه چهار بر سه به سود حريف رقم خورد تا نايب قهرمان شوم.
وي تاكيد كرد: خوشحالم كه از سوي كميته فني مسابقات بوكس قهرماني جوانان كشور در پايان اين دوره از رقابتها به عنوان فنيترين بوكسور و ستاره پيكارها انتخاب شدم و اين مهم انگيزه من را براي تلاش به منظور كسب موفقيت، بيشتر كرده است.
انتهاي پيام/ج20/ك