0

نام اين دختر را زينب بگذار

mohamadaminsh
mohamadaminsh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25772

سه شنبه 2 فروردین 1390  7:15 PM

وقتي رسول خدا صل الله و عليه و اله و سلم در سفر بودند حضرت زينب سلام عليها پا به عرصه وجود گذاشت.
مادرش فاطمه سلام الله عليها از شوهر خود علي ليه السلام پرسيد:
-: چه نامي را بر فرزند خود بگذاريم؟
امام شيعيان فرمودند:
-: بايد منتظر بمانيم تا رسول خدا صل الله و عليه و آله از سفر برگردند و ايشان نامي بر نوزاد نهند.
پيامبر اكرم صل الله و عليه و اله پس از مراجعت از سفر، در جريان تولد نوزاد قرار گرفتند، فرمودند: منتظر وحي هستم.
در آن حال جبرئيل نازل شد و عرض كرد:
خدايت سلام فرستاد. نام اين دختر را زينب بگذار. زيرا اين نام در لوح محفوظ نوشته شده است.
رسول خدا آنگاه زينب را طلب كرد و او را بوسيد. حضرت امام حسين عليه السلام بر پيامبر صل الله و عليه و اله وارد شد و گفت:
-: خداوند خواهري به من عطا فرموده است.
رسول خدا چون حسين عليه السلام را ديد اشك به چشمانش امد و حسين عليه السلام با تعجب علت گريه رسول خدا را پرسيدو رسول اكرم صل الله عليه و اله فرمود:
هنگامي كه جبرئيل فرمان خدا را به من رساند او را گريان ديدم، وقتي علت گريه اش را پرسيدم عرض كرد:
همانا اين دختر از اغاز تا پايان روزگار ناپايدار، بي رنج و عنا و دردو بلا نخواهد زيست. گاه به درد و مصيبت تو مبتلا و گاهي در مصيبت پدر و گاهي به درد و فراق برادرش حسن مجتبي دچار خواهد بود و افزون بر همه به مصايب كربلا و نوائب دشت نينوا گرفتار مي شود چنانكه موهايش سپيد و قدش خميده خواهد شد.
و چه زيباست كه استقامت، صبر، جسارت، وقار، عظمت و ... را همه ما اعم از دختر و پسر، زن و مرد سر لوحه زندگي خود قرار دهيم.

کریمی که جهان پاینده دارد               تواند حجتی را زنده دارد

دانلود پروژه و کارآموزی و کارافرینی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها