0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
شنبه 28 اسفند 1389  11:24 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با صرف 134 ميليارد ريال اعتبار؛
تونل دشتك سال 91 به بهره‌برداري مي‎رسد

خبرگزاري فارس: مديركل راه و ترابري چهارمحال و بختياري گفت: احداث تونل دشتك از توابع شهرستان اردل با صرف 134 ميليارد ريال اعتبار تا پايان سال 91 به بهره‌برداري مي‎رسد.‌

به گزارش خبرگزاري فارس از شهركرد، علي عليخاني صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌هاي بهره‌برداري شده طي سال‌جاري در اين استان اظهار داشت: پروژه چهار خطه چالشتر- سامان، آسفالت محور ارتباطي چالشتر- سامان، آسفالت محور ارتباطي سامان- تيران، احداث پل‌هاي چم نار، احداث پروژه چهارخطه بروجن- گندمان، احداث گردنه رخ- پليس راه، احداث پل كره‌بس، بهسازي و آسفالت محور گهرو- بلداجي از مهم‌ترين پروژه‌هاي بهره‌برداري شده در اين استان است.
وي افزود: اجراي روكش محورهاي مواصلاتي شهركرد- لردگان، گوشكي-قرح، اردل- ناغان، لردگان- چنارمحمودي، فرخشهر- دستگرد - دزك، پردنجان - سه‌راهي بهشت‌آباد و احداث جاده گورميزه از ديگر پروژه‌هاي راهسازي در اين استان به‌شمار مي‌رود.
عليخاني در ادامه با اشاره به پروژه‌هاي در دست احداث در اين استان گفت: احداث پروژه كمربندي سامان با پيشرفت 45 درصدي، پروژه آسفالت شهركرد - اصفهان با برخورداري از پيشرفت 70 درصدي و صرف 2 ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار، احداث كمربندي بروجن با اعتبار 6 ميليارد و 600 ميليون ريالي، پروژه فارسان- دشتك، اجراي روكش سورشجان- هاروني، اجراي روكش شيخ شبان- آزادگان و روكش سه راهي بلداجي- چغاخور از مهم‌ترين پروژه‌هاي راهسازي در دست احداث در اين استان است.
مديركل راه و ترابري چهارمحال و بختياري ادامه داد: احداث باند دوم شهركرد- رخ- باغ‌بهادران، احداث چهارخطه شهركرد- هفشجان، احداث چهارخطه سورشجان-فارسان، احداث محور ارتباطي فارسان- چلگرد، احداث محور ارتباطي بروجن قاميشلو، لردگان- احداث محور ارتباطي گوشكي، شهركرد- سفيددشت، سفيددشت- فرادنبه و سفيددشت- زرين‌دشت از ديگر محورهاي ارتباطي در دست احداث در اين استان است.
وي از پيشرفت 35 درصدي پروژه تكميل محور اردل- دشتك خبر داد و گفت: اين محور با صرف اعتبار 6 ميليارد و 200 ميليون ريال از سال 86 در دستور كار قرار گرفته است كه پيش‌بيني مي‌شود در سال 90 به بهره‌برداري برسد.
عليخاني احداث پل افسرآباد- دشتك را از ديگر پروژه‌هاي در دست احداث در اين استان اعلام كرد و گفت: اين پروژه با برخورداري از پيشرفت فيزيكي 80 درصدي با صرف 8 ميليارد و 8 ميليون ريال در سال 92 به بهره‌برداري مي‌رسد.
وي با اشاره به ديگر پروژه‌هاي راهسازي اين استان افزود: احداث كمربندي بروجن، احداث محور ارتباطي فارسان دشتك قطعه اول، احداث تونل زره، اجراي روكش محور شهركرد- ايذه، اجراي روكش سورشجان- هاروني، اجراي روكش شيخ شبان- آزادگان، اجراي روكش سه راهي بلداجي- چغاخور، احداث تونل دشتك، احداث محور ارتباطي تنگ كلوره- ارمند از ديگر اين پروژه‌ها به شمار مي‎رود.
عليخاني احداث پل گشنيزجان را از ديگر پروژه‌هاي در دست احداث در اين استان اعلام كرد و گفت: اين پروژه با صرف اعتبار يك ميليارد و 320 ميليون ريال با برخورداري از پيشرفت فيزيكي هفت درصدي در سال 92 به بهره‌برداري مي‌رسد.
وي توسعه شبكه راه‌هاي اين استان و ارتقاي كيفيت و ارتباط منطقي با شبكه حمل و نقل كشوي را از مهم‌ترين سياست‌ها و اقدامات اجرايي اين اداره‌كل در راستاي اهداف برنامه چهارم توسعه و سند چشم‌انداز عنوان كرد و ادامه داد: احداث و تكميل محورهاي ورودي و خروجي اين استان در راستاي ارتباط بهتر با استان‌هاي همجوار، رفع نقاط حادثه خيز و ايجاد ايمني و امنيت جاده‌اي در راستاي آرامش بيشتر استفاده‌كنندگان از راه، راهداري و حفظ و نگهداري جاده‌هاي اين استان، ايمن‌سازي جاده‌ها به وسيله خط‌كشي، نصب علائم، گاردريل و روشنايي گردنه‌ها و نقاط مه‌گير، تكميل طرح‌ها و پروژه‌هاي نيمه تمام داراي توجيه اقتصادي از ديگر اين سياست‎ها به شمار مي‌رود.
انتهاي پيام/ل10/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها