پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 26 اسفند 1389 11:54 AM
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بازرگاني خراسان رضوي از آغاز توزيع مرغ منجمد با قيمت 2 هزار و 900 تومان در نمايشگاههاي فروش بهاره و واحدهاي صنفي منتخب مشهد خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، علي صفرزاده صبح امروز در سازمان بازرگاني خراسان رضوي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مرغ منجمد با قيمت 2 هزار و 900 تومان در نمايشگاههاي فروش بهاره و واحدهاي صنفي منتخب توزيع ميشود.
رئيس سازمان بازرگاني خراسان رضوي گفت: با توزيع مرغ منجمد طرح تنظيم بازار به قيمتهاي مصوب، قيمت مرغ گرم نيز تحت تاثير قرار ميگيرد.
وي با اشاره به عرضه سيب و پرتقال طرح تنظيم بازار با كيفيت مناسب و قيمت مصوب در اين مراكز كه با نصب پرده در محل مشخص ميشوند، ادامه داد: ميوه شب عيد در مشهد با همكاري مجامع امور صنفي و اتحاديههاي ذيربط و سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري توزيع ميشود.
*آغاز توزيع پرتقال و سيب به قيمتهاي 1050 و 1500 تومان
رئيس سازمان بازرگاني خراسان رضوي تاكيد كرد: توزيع ميوه نوروزي مشهد مقدس در 120 مركز از 25 اسفند آغاز شد.
وي افزود: در اين مراكز پرتقال با قيمت مصوب يك هزار و 50 تومان و سيب با قيمت مصوب يكهزار و 500 تومان توزيع ميشود.
صفرزاده گفت: همه سهميه ميوه نوروزي از داخل كشور و از استانهاي مازندران و آذربايجان غربي تامين و كيفيت تمام محمولههاي سيب و پرتقال استان توسط شركت بازرسي كالاي تجاري ( IGI ) در مبدا و مقصد كنترل و از استانهاي تامين كننده بازرسي ميشود.
انتهاي پيام/م30/ع