پاسخ به:اخبار امروز استانها
پنج شنبه 26 اسفند 1389 11:30 AM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بسكتبال راه و ترابري قم گفت: دانشگاه آزاد يك حريف قدر براي ما به شمار ميرود ولي با اطمينان و اعتماد به نفس بالا قطعا نمره قبولي صعود به پلي آف را از آنها ميگيريم.

سيدعباس آقاكوچكي در حاشيه آخرين تمرين تيمش پيش از ديدار با دانشگاه آزاد در سالن شهيد حيدريان قم در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: جاي هيچگونه نگراني در خصوص اين ديدار وجود ندارد، زيرا ما در خانه بازي ميكنيم و با حمايت هواداران فقط به دنبال پيروزي هستيم.
وي تصريح كرد: تيم ما شش امتياز از دانشگاه آزاد بيشتر كسب كرده است و فاصله جايگاه دو تيم در ردههاي دوم و ششم جدول ردهبندي نشان ميدهد كه هر دو تيم در مرحله پليآف نيز حضور دارند اما براي ما مهم اين است كه امروز ببريم تا با خيال راحت راهي پليآف شويم.
سرمربي تيم بسكتبال راه و ترابري قم افزود: كسب 35 امتياز از 20 مسابقه قبل به نظر من عملكرد بسيار خوبي را از مجموعه راه و ترابري نشان ميدهد و به نظر من بايد از تمام بازيكنان تيم به خاطر تحمل سختيها و مشكلاتي كه به خصوص از نظر مالي در تيم وجود داشت، تقدير كرد.
وي ياد آور شد: فراموش نكنيم كه تنها تيم ليگ برتري هستيم كه تاكنون بازيكنان به خاطر عشق و علاقهاي كه به سرنوشت تيم دارند، از جان و دل مايه گذشتهاند و امروز به همين خاطر است كه شاهد درخشش تيم راه و ترابري قم در ليگ برتر هستيم.
آقاكوچكي تاكيد كرد: ما در بازي امروز فقط براي پيروزي در خانه به مصاف تيم دانشگاه آزاد ميرويم و تا آنجايي كه خودمان ميتوانيم در سرنوشت كسب بهترين رتبه جدول براي صعود به پليآف نقش داشته باشيم در اين ديدار تمام تلاش خود را به كار ميبنديم.
وي خاطر نشان كرد: بازيهاي ليگ برتر در هفتههاي پاياني بسيار حساس و فشرده دنبال ميشود و در اين هفتهها ديگر نميتوان هيچ تيمي را در هر جايگاه جدول تيم قوي يا تيم ضعيف برشمرد، زيرا همه تيمها با جذب بازيكنان خوب خارجي به خوبي تجهيز شدهاند.
سرمربي تيم بسكتبال راه و ترابري قم عنوان داشت: پيشبيني من اين است كه بازي سختي را در برابر تيم بسكتبال دانشگاه آزاد تهران در پيش داريم اما تيم ما در اين فصل نشان داده كه در خانه به راحتي به هيچ تيمي فرصت فكر كردن به پيروزي را نميدهد و دانشگاه آزاد نيز از اين قاعده مستثني نيست.
وي افزود: قطعا بازيكنان راه و ترابري قم نيز در اين ديدار به دنبال ارائه بهترين بازي خود در برابر تيم دانشگاه آزاد هستند و با اينكه اين ديدار بسيار حساس و سخت خواهد بود ولي ما اهداف مهم خود را در پلي آف ليگ برتر جستجو ميكنيم.
ديدار راه و ترابري قم و دانشگاه آزاد تهران از ساعت 16 امروز در سالن شهيد حيدريان قم برگزار ميشود.
انتهاي پيام/م20/ع