پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389 10:21 PM
خبرگزاري فارس: آيتالله عباس واعظ طبسي در بيانيهاي از مردم شهيدپرور مشهد براي حضور در حرم رضوي و ديدار با رهبر فرزانه در روز اول عيد دعوت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد به نقل از پايگاه اطلاعرساني آستان قدس رضوي، نماينده ولي فقيه در استانهاي خراسان و توليت آستان قدس رضوي در اين بيانيه آورده است: در نخستين روز بهار حضور پرمهر رهبر فرزانه را در حرم مطهر مطهر رضوي شاهد خواهيم بود و از رهنمودهاي حكيمانه معظم له بهرهمند خواهيم شد.
در بخشي از اين پيام آمده است: به بركت حضور با طراوت ولي امر مسلمين و امام جامعه اسلامي بار ديگر عطر نفس امام راحل و شميم روح نواز ولايت و امامت در فضاي پايتخت معنوي ايران اسلامي و جهان اسلام پراكنده ميشود و امت شهيدپرور و هميشه در صحنه، نقشه راه امت اسلامي را در رهنمودهاي داهيانه سلاله پاك پيامبر اكرم (ص) متجلي ميبينند.
* دعوت از مردم مشهد براي ديدار با رهبر
واعظ طبسي در اين پيام از مردم مومن و انقلابي مشهد مقدس و زائران بارگاه ملكوتي ثامنالحجج (ع) به ويژه حضرات آيات، علماي اعلام، روحانيت معظم، خانوادههاي معزز شهدا و ايثارگران، دانشگاهيان، اصناف، جوانان و نوجوانان براي ديدار با رهبر فرزانه انقلاب اسلامي دعوت به عمل آورده است.
اين پيام ميافزايد: اين حضور، تجديد پيمان مجددي با امام راحل و مقام معظم رهبر حضرت آيتالله العظمي خامنهاي است و بدون شك بار ديگر دشمنان اسلام و انقلاب را نااميد و نزول رحمت و بركات خداوند منان را مضاعف ميكند.
نماينده ولي فقيه در استانهاي خراسان رضوي در اين پيام بيان كرده است: نوروز امسال را در حالي گرامي ميداريم كه نو شدن احوال امت اسلامي را در پرتو انوار قدسي انقلاب اسلاميمان به نظاره نشستهايم و موج بيداري اسلامي سراسر جهان اسلام را فراگرفته و نقشههاي شوم دشمنان اسلام و امت اسلامي نقش بر آب شده كه بيشك اين يكي از شيرينترين ميوههايي است كه درخت پرثمر انقلاب اسلامي به ما ارزاني داشته است.
انتهاي پيام/آ30/ب