پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389 10:20 PM
خبرگزاري فارس: رئيس كل دادگستري استان اردبيل گفت: نبايد تمام مشكلات اجتماعي را وارد دستگاه قضا كرده و سبب انباشت پروندههاي متعدد شويم.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل غلامعلي رضايي ظهر امروز در جلسه شوراي اداري شهرستان نير اظهار داشت: حل تمام مشكلات اجتماعي توسط دستگاه قضا سبب اخلال در كار قضات ميشود.
وي خاطرنشان كرد: مديران دستگاههاي اداري ميتوانند با مديريت صحيح و نظارت كارآمد بر زيرمجموعه خود، از تشكيل پروندههاي قضايي و درگير شدن دستگاه قضايي براي حل مشكلات، جلوگيري كنند.
رئيس كل دادگستري استان اردبيل تصريح كرد: ارتقاي معنويت و ترويج و گسترش فرهنگ و معارف اسلامي ميتواند بسياري از معضلات اجتماعي را به صورت ريشهاي حل كند در حالي كه ورود دستگاه قضايي به تمام مشكلات به ويژه در حوزه حل اختلافات بين مردم، هزينههاي سنگيني بر جامعه دارد.
رضايي اهميت پيشگيري از جرايم و تخلفات را يادآور شد و گفت: پيشگيري در قانون از وظايف مهم دستگاه قضايي است اما در راستاي اقدام به اين رسالت خطير، ساز و كار لازم در اختيار قوه قضاييه قرار نگرفته است.
رئيس كل دادگستري استان اردبيل با اشاره به اختصاص نيافتن كامل اعتبار سالانه مصوب دستگاه قضايي اظهار داشت: وابستگيهاي مالي قوه قضاييه با استقلال آن سازگاري ندارد و تامين امنيت و اجراي عدالت نيازمند ساز و كارهايي است كه بخش عمده آن را اعتبارات مالي تامين ميكند.
وي خاطرنشان كرد: همه در مقابل مردمي كه هيچ وقت از جان و مال خود براي اهداف نظام دريغ نكردهاند، مسئول هستند.
انتهاي پيام/ج30/ع