0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:55 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در سال 90؛
جهت‌گيري‌هاي شوراي آموزش و پرورش به سمت بهره‌وري باشد

خبرگزاري فارس: معاون استاندار همدان گفت: در سال 90 بايد جهت‌گيري‌هاي شوراي آموزش و پرورش به سمت بهره‌وري و كارآمدي بيشتر سوق يابد تا كسب نتايج بهتر را شاهد و ناظر باشيم.

به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، علي‌اكبر فاميل‌كريمي صبح امروز در شوراي آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به تأثيرگذاري آموزش و پرورش در لايه‌هاي مختلف اجتماع اظهار داشت: كاركرد و عملكرد شوراي آموزش و پرورش استان طي سال جاري نشان از رضايت مردم و اعتماد آنها به سياست‌هاي اتخاذ شده دارد كه بايد در راستاي تقويت اين مهم طي سال آتي بيش از پيش اقدام شود.
وي با اشاره به تحولات بنيادين در حوزه آموزش و پرورش و اثرات آن ادامه داد: استان همدان نيز در همين راستا برنامه‌هاي مدون و منظمي را در حوزه آموزش و پرورش ارائه كرده است كه نقطه مثبتي را براي حركت‌هاي بعدي و اعتمادبخشي به بخش‌هاي مختلف جامعه را در پي دارد.
معاون سياسي ـ امنيتي استاندار همدان اعضاي شوراي آموزش و پرورش استان را حلقه اتصال آموزش و پرورش و خانواده‌ها دانست و افزود: به نظر مي‌رسد براي دستيابي به توفيقات روزافزون در حوزه آموزش و پرورش بايد نسبت دريافت نقطه‌نظرات و پيشنهادات خانواده‌ها و به كارگيري آنها در تدوين سياست‌گذاري‌ها اقدام شود.
وي با ابراز رضايت از فعاليت شوراي آموزش و پرورش استان تصريح كرد: در سال 90 نيز بايد جهت‌گيري‌هاي شوراي آموزش و پرورش به سمت بهره‌وري و كارآمدي بيشتر سوق يابد تا كسب نتايج بهتر را شاهد و ناظر باشيم.
فاميل‌كريمي با تأكيد بر لزوم استفاده بهينه از زمان خاطرنشان كرد: توجه به اين مهم مي‌تواند ما را در پيشبرد بهتر امور و دستيابي به برنامه‌هاي تدوين شده طبق زمان‌بندي مشخص ياري كند.
وي در ادامه برخورداري از مديران باظرفيت را يكي از محاسن استان همدان خواند و ابراز داشت: سابقه حضور نيروهاي غني، قوي و كارآمد از استان همدان در سطوح مختلف مسئوليتي در كشور گوياي اين ادعاست.
معاون سياسي ـ امنيتي استاندار همدان واقع‌گرايي، شعورگرايي و كارآمدي را از خصيصه‌هاي مديران استان همدان برشمرد و افزود: به طور قطع برخورداري از اين ويژگي‌ها در هر سازمان و يا مجموعه‌اي مي‌تواند منجر به دستيابي به اهداف پيش رو و واقعي شود كه وجود اين مشخصات در نيروهاي همداني كسب توفيقات بسيار براي استان را موجب شده است.
وي با اشاره به تأثيرگذاري بسيار حوزه فرهنگ در پيشرفت روزافزون جامعه، از پيشگامي مديران متعهد و متخصص استان در عرصه فرهنگ جامعه گفت و ابراز داشت: بخش اعظمي از اين ويژگي‌ها را مديون و مرهون فضاي آموزش و پرورش در تربيت نيروي انساني كارآمد هستيم كه بايد در تقويت اين مهم كوشيد.
فاميل‌كريمي در ادامه خواستار توجه مسئولان ذي‌ربط در استان به منظور برخورداري از تفاهمنامه‌ منعقد شده بين وزارت آموزش و پرورش و وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامي شد و گفت: استان همدان بايد سهم خود در اين ارتباط را مشخص كرده و در راستاي بهره‌مندي از مواهب اين تفاهمنامه برنامه‌ريزي و اقدامات لازم را انجام دهد.
وي در پايان با تأكيد بر لزوم حضور هميشگي اعضاي اصلي شورا در جلسات ابراز داشت: عدم حضور اين افراد در جلسات منجر به در نظر گرفتن محدوديت‌هايي براي آنها مي‌شود.
انتهاي پيام/غ20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها