0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389  9:53 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز:
نيازهاي فرهنگي شهروندان افزايش پيدا كرده است

خبرگزاري فارس: مدير سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز گفت: مطالبات و نيازهاي فرهنگي شهروندان افزايش پيدا كرده است و بايد براي پاسخ به آن اقدامات برنامه‌ريزي شده و مدوني شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تبريز، حسين نجفي در نشست هم‌انديشي با معاونان اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كه در خانه ختايي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز برگزار شد، با بيان اينكه فعاليت سازمان‌هاي مختلف در عرصه فرهنگي با تكيه بر ضرورت توسعه فرهنگي تعريف شده است، خاطرنشان كرد: با مديريت بهينه بر نوع و محتواي برنامه‌ها مي‌توان زمينه همكاري و تعامل اين نهادها با همديگر را فراهم كرد.
وي ابراز اميدواري كرد كه سال 90 سالي پربار براي فعاليت‌هاي فرهنگي تبريز در كنار ساير نهادهاي فرهنگي شهر به ارتقاي فرهنگي تبريز منتهي شود.
مديرعامل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز با بيان اينكه اين سازمان كميت و كيفيت برنامه‌هاي خود را افزايش خواهد داد، عنوان كرد: مطالبات و نيازهاي فرهنگي شهروندان افزايش پيدا كرده است و بايد براي پاسخ اصولي و شفاف به آن اقدامات برنامه‌ريزي شده و مدون سامان داد.
نجفي با تاكيد بر اينكه همه اقدامات انجام گرفته از سوي اين سازمان در راستاي توسعه فرهنگي شهر بوده است، افزود: با بهره‌گيري اصولي از تمام ظرفيت‌هاي فرهنگي هنري شهر، مي‌توان به بهترين نحو از ظرفيت‌هاي موجود استفاده كرد و به نتايج ثمربخش در همه حوزه‌ها دست يافت.
وي افزود: حضور مديراني كه مي‌كوشند از اين ظرفيت‌ها به بهترين وجه ممكن استفاده كنند باعث دلگرمي مردم مي‌شود و خاطره فعاليت آنان را براي مردم و آيندگان دلپذير مي‌كند.
مدير عامل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز عنوان كرد: كارايي مثبت مديران به كارآمدي نظام اسلامي منجر شده و موجب مي‌شود كه ساير دست‌اندركان فرهنگي گامي به آرمان‌هاي حقيقي نظام اسلامي نزديك شوند.
وي با تاكيد بر ضرورت تعامل نهادهاي فرهنگي با يكديگر، خواستار افزايش همه جانبه اين تعاملات شد و افزود: انتظار اين است كه يك سازمان يا نهاد فرهنگي كه براي تعامل از يك نهاد فرهنگي ديگر ياري مي‌طلبد، پاسخ مثبت بگيرد تا نسبت به ادامه كار خود اميدوار شود.
مديرعامل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز گفت: بايد زمينه‌اي فراهم كنيم تا نهادهاي فرهنگي شهر، خلاء فعاليت‌هاي يكديگر را پر كرده و يا نسبت به همكاري در برگزاري برنامه‌هاي مشترك اقدام كنند.
وي افزود: سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز آماده برگزاي برنامه‌هاي مشترك با اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي است.
نجفي تاكيد كرد: سازمان قوياً از اين اقدام استقبال كرده و آمادگي خود را براي برگزاري برنامه‌هاي متنوع فرهنگي با اين اداره كل براي سال آينده اعلام مي‌كند.
وي خاطرنشان كرد: تاكنون به طور مشخص برنامه‌هاي مشاركتي نهادهاي فرهنگي استان اعلام نشده است تا براساس آن زمينه همكاري‌هاي مشترك فراهم شود.
نجفي ادامه داد: با اعلام نتيجه پژوهش‌هاي انجام شده در خصوص نياز مردم و شهروندان مي‌توان فعاليت‌هاي انجام شده را نظام‌مند و منسجم‌تر كرد تا به افزايش رضايت هرچه بيشتر شهروندان منجر شود.
مدير عامل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز با اشاره به برگزاري هفته فرهنگي تبريز در تهران افزود: اين برنامه فرهنگي در حالي برگزار شد كه انتظار به همكاري نهادهاي ديگر وجود داشت كه اتفاق نيفتاد.
وي اضافه كرد: بسياري از برنامه‌ها و جشنواره‌هاي اين سازمان به صورتي شناسنامه‌دار جاي خود را در ميان مردم و هنرمندان باز كرده‌اند و اخبار و رويدادهاي آن را تعقيب مي‌كنند.
مدير عامل سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز عنوان كرد: سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز تمايل دارد كه در جنبه همكاري هنرمندان با اين سازمان در تعامل با اداره كل فرهنگ ارشاد اسلامي باشد.
در اين نشست غلامعلي فتح آبادي، معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري تبريز با بيان اينكه كارهاي فرهنگي انجام نشده زيادي در شهر هست، افزود: شهرداري تبريز مشتاق است زمينه‌اي فراهم كند تا براي برنامه‌ريزي آن به صورت مشخص و نه ضرورتاً با هدف حذف نهادهاي ديگر فعاليت كند.
وي برگزاري اين نشست را نقطه آغازي براي توسعه چنين فعاليت‌هايي برشمرد و گفت: تعامل نهادهاي فرهنگي در تبريز در راستاي تكميل و انجام رسالت فرهنگي است و نبايد بر اين خرده گرفت.
معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري تبريز ادامه داد: با انجام كار مشترك مي‌توان فضا را تلطيف كرد تا زمينه رشد و بالندگي هنر در تبريز فراهم شود.
وي گفت: تا زمانيكه چنين برنامه‌هاي مشترك وجود نداشته باشد، هنرمندان به فعاليت در خارج از متن جامعه راغب‌تر خواهند شد و اين براي نظام اسلامي كه همواره به هنر ارج و منزلتي خاص مي‌داد گران است.
معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري تبريز با تاكيد بر ضرورت حل اين شائبه خواستار تعامل جدي نهادهاي فرهنگي تبريز شد تا ميزان رضايت شهروندان از فعاليت‌هاي هنري كه به عنوان يك مطالبه و نياز مطرح است، فزوني يابد.
در ادامه اين نشست مشترك، محمد دادي معاون فرهنگي هنري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي گفت: به طور كلي مي‌توان فعاليت‌هاي فرهنگي را به دو دسته تقسيم‌بندي كرد و چگونگي اجراي آن را به بحث گذاشت.
وي افزود: برخي از برنامه‌هاي فرهنگي مختص يك نهاد ويژه است و زمينه برگزاري آن هم به لحاظ توانايي و هم به لحاظ تخصص براي سازمان‌هاي ديگر وجود ندارد.
دادي ادامه داد: دسته ديگر برنامه‌هايي هستند كه با تبيين و چارچوب‌بندي ريز برنامه مي‌توان نسبت به اجراي آن همت گماشت و آن را به صورت مشترك برگزار كرد.
وي با اعلام آمادگي اين اداره كل براي برگزاري برنامه‌هاي مشترك خاطرنشان كرد: اين اداره كل آمادگي خود را در برگزاري برنامه‌هاي مشترك براي بزرگداشت مفاخر آذربايجان اعلام مي‌كند.
دادي، نحوه همكاري و تعامل في‌مابين اين برنامه‌ها را منوط به توافق اين دو نهاد فرهنگي توصيف كرد و افزود: براي سال آينده مي‌توان نسبت به برگزاري مشترك برخي برنامه‌ها اقدام كرد و آنها را به مرحله اجرا گذاشت.
كريم نوري، معاون اداري مالي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، با استقبال از ايجاد زمينه مشترك همكاري با اين سازمان گفت: اين اداره كل مشتاق است با شهرداري تبريز اقدامات مشترك انجام دهد تا به ارتقاي سطح فرهنگ عمومي شهروندان كمك كند.
وي ادامه داد: تعامل در برخي جشنواره‌ها، توزيع آثار منتشر شده توسط اين اداره كل در سطح وسيع با همكاري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز از جمله مواردي است كه مي‌توان به صورت مشخص نسبت به انجام آنها اقدام كرد.
در اين نشست همچنين، مهدي لزيري، مشاور هنري سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز و مدير خانه هنرمندان سازمان، با مثبت ارزيابي كردن زمينه تعامل اين دو نهاد تاثيرگذار فرهنگي در توسعه فرهنگ شهري خاطرنشان كرد: با تنظيم تفاهم‌نامه‌اي مي‌توان نسبت به مشخص كردن وظايف هر دو نهاد در يك برنامه مشخص اقدام كرد.
وي افزود: انعكاس نظرات و آراي هنرمندان در خصوص فعاليت‌هاي فرهنگي شهري در خانه هنرمندان، باعث شده است كه زمينه براي ايده‌پردازي و تلاش براي ايجاد شهري با مختصات فرهنگي افزايش يابد.
لزيري عنوان كرد: حضور مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي در چنين نشست‌هايي مي‌تواند زمينه تعامل و همكاري‌هاي گسترده را فراهم آورده و اين دو نهاد را بيشتر به هم نزديك كند.
وي افزود: مجموعه شهرداري تبريز مي‌تواند بخشي از امكانات خود را در اختيار اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استاد قرار داده و نسبت به برگزاري برنامه‌هاي مشترك اقدام كند.
لزيري تصريح كرد: با افزايش زمينه همكاري‌ها مي‌توان نسبت به شكل‌گيري يك حركت ماندگار و جلب نظر آيندگان نسبت به اين مقوله اميدوار بود و تحسين ايشان را برانگيخت.
نشست هم انديشي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تبريز با معاونان اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان به ابتكار اين سازمان و در خانه ختايي برگزار شد و زمينه همكاري مشترك اين دو نهاد فرهنگي براي مردمي كردن فرهنگ و هنر، در آن مورد تاكيد قرار گرفت.
انتهاي پيام/غ30/ك

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها