پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389 8:58 PM
خبرگزاري فارس: مسئول كميته جوانان فدراسيون فوتبال گفت: رشد فوتبال پايه در قم را جلوتر از فدراسيون ديدم و اين مهم براي آينده فوتبال كشور نيز مفيد خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، فريدون معيني سهشنبه شب در بازديد از مدرسه نخبگان فوتبال قم در مجموعه ورزشي تختي قم تصريح كرد: توجه و نگاهي كه هيئت فوتبال قم به استعداديابي و پرورش فوتباليست از ردههاي پايه دارد، جالب توجه و البته قابل ستايش است.
وي افزود: انتظار نداشتم فوتبال قم به اين شكل فعال و با برنامه حركت كند اما راهاندازي پايگاه آموزش فوتبال يا مدرسه فوتبال نخبگان در قم با هدف استعداديابي توسط هيئت فوتبال قم از جمله كارهايي است كه كميته جوانان فدراسيون فوتبال به دنبال آن است.
مسئول كميته جوانان فدراسيون فوتبال با ابراز خرسندي از حضور در قم تصريح كرد: كميته جوانان فدراسيون فوتبال با يك طرح فراگير به منظور ايجاد پايگاههاي استعداديابي در مناطق و نواحي مختلف كشور به دنبال توسعه و كشف نيروهاي مستعد و درخشان فوتبال است.
وي خاطرنشان كرد: وقتي راهاندازي مدرسه فوتبال نخبگان توسط هيئت فوتبال استان قم را ديدم، بسيار خوشحال شدم و برايم جالب و قابل توجه بود كه در قم با اقدامات خوبي كه در اين زمينه صورت ميگيرد، قميها از اهداف و برنامههاي ما نيز جلوتر هستند.
فريدون معيني به همراه مرتضي محصص مسئول كميته آموزش فدراسيون فوتبال در قم حضور يافته بودند تا از نحوه برگزاري دوره مربيگري C فوتبال كه با حضور مربيان زبده فوتبال قم برگزار شد، بازديد كنند.
در دوره مربيگري C فوتبال نيز كه سهشنبه شب به كار خود پايان داد، 24 مربي جوان و آيندهدار فوتبال استان قم حضور داشتند كه به مدت 10 روز زير نظر حيدر شريفي مدرس رسمي (AFC) و فدراسيون فوتبال كشورمان آموزش ديدند و در پايان دوره بعد از برگزاري آزمونهاي تئوري و عملي به آنها مدرك C اعطا شد.
اما در حاشيه برگزاري مراسم پاياني دوره مربيگري C فوتبال در قم، سخنگوي هيئت فوتبال استان قم در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: هيئت فوتبال توجه به امر آموزش را در سال جاري يكي از اولويتهاي خود قرار داده بود و دوره مربيگري C فوتبال آخرين دوره آموزشي در سال 89 به شمار ميرود.
مهدي رضايينژاد بيان داشت: اين در حاليست كه علاوه بر اين شاهد برگزاري دوره داوري درجه 3 نيز ويژه داوران فوتبال هم هستيم كه توسط مدرسان برجسته آموزشهاي لازم و آخرين علوم و فنون از داوري روز فوتبال دنيا به داوران صورت ميگيرد.
انتهاي پيام/آ20/ع