0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389  8:56 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
آيت‌الله سبحاني با محكوم كردن كشتار مردم بحرين:
سازمان كنفرانس اسلامي جلسه فوق‌العاده تشكيل دهد

خبرگزاري فارس: آيت‌الله سبحاني با صدور پيامي از سازمان كنفرانس اسلامي خواست تا براي رسيدگي به وضعيت كشور بحرين و ديگر كشورهاي اسلامي جلسه فوق‌العاده تشكيل دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، در پيام آيت‌الله جعفر سبحاني با اشاره به آيه «‌لَايُحِبُّ اللَّهُ الْجَهْرَ بِالسُّوءِ مِنَ الْقَوْلِ إِلَّا مَنْ ظُلِمَ وَ كَانَ اللَّهُ سَمِيعًا عَلِيمًا‌» آمده است: گردهمايي و تظاهرات مسالمت‌آميز مردم مسلمان كشور «بحرين» يكي از مظاهر دادخواهي است كه قرآن بر آن تأكيد دارد و در آيه يادشده مي‌فرمايد: «الّا من ظُلِمَ» يعني مظلومان مي‌توانند ناروايي‌ها را كه بر آنها از هرسو از حكومت يا غيره وارد شده، بازگو كنند تا به حقوق خود برسند.
در ادامه اين پيام تاكيد شده است: بايد همه مسلمانان جهان در كنار مردم به‎پا خاسته بحرين و ديگر كشورهاي به‎پا خاسته باشند و مصداق گفتار امير مؤمنان به فرزندان گرامي «كونا لِلظّالم خصماً و لِلمظلوم عوناً» شوند.
در ادامه اين پيام تاكيد شده است: بسيار جاي تأسف است به جاي آنكه كشورهاي مسلمان منطقه به اين نداي عدالت جويانه توجه و مظلومان را ياري كنند، براي سركوب كردن مظلوم، نيرو مي‌فرستند تا اين ندا را خاموش كنند. دفع ظلم و حق‎طلبي به اندازه‌اي مهم است كه قرآن اجازه دفاع به ستمديدگان مي‌دهد و مي‌فرمايد: «أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ».
در بخش ديگري از اين پيام تصريح شده است: جمله «بأنهم ظلموا» مي‌رساند كه مظلوم و ستم‎ديده حق دادخواهي دارد. اين روزها مردم بحرين به صورت مسالمت‌آمز با حفظ تمام قوانين بي‎آنكه صدمه‌اي به كسي يا نقطه‌اي وارد سازند، خواسته خود را مطرح مي‌كنند تا سخن خود را به گوش جهانيان برسانند كه اگر پاسخ آنها را دادند چه بهتر و‌گر‌نه خدا فريادرس آنهاست و مي‌فرمايد: «إِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ».
در اين پيام آمده است: اميد آنكه علماي اسلام در منطقه حكومت‌ها را نصيحت كنند و با همه مسلمانان دست به دست هم بدهند و يار و ياور مظلومان باشند و از اين طريق، مايه سرفرازي و سربلندي خود و آيين خود شوند.
در پايان اين پيام تاكيد شده است: انتظار همه مسلمانان جهان از سازمان كنفرانس اسلامي اين است كه در اين مورد با رأي قاطع خود جلوي خونريزي و حق‎كشي را بگيرد و با يك نشست فوق‌العاده در اين مورد اقدام مؤكد كند.
انتهاي پيام/آ30/ع*

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها