0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389  8:44 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده مردم دير، كنگان و جم در مجلس:
استقرار اداره بندر در بنادر دير و كنگان ضروري است

خبرگزاري فارس: نماينده مردم دير، كنگان و جم در مجلس گفت: استقرار اداره بندر در بنادر دير و كنگان ضروري است.

عسكر جلاليان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در عسلويه اظهار داشت: مردم شهرستان‌هاي جنوبي استان بوشهر انتظارات بسيار زيادي از دولت دارند، در حالي كه دود نفت و گاز در چشم اين مردمان است اما از بسياري از امكانات محروم هستند و دولت محترم با وجود تلاش زيادي كه دارد هنوز نتوانسته انتظارات مردم را به طور كامل برآورده كند.
وي افزود: البته منكر خدمات دولت در توسعه زيرساخت‌ها نيستيم و بدون اغراق شاهد تلاش خوبي توسط دولت هستيم، ولي برخي از موارد با وجود پيگيري مكرر نمايندگان مجلس هنوز هم رفع نشده و مردم كمي نگران هستند.
اين نماينده مجلس با گلايه از عدم استقرار ادارات بندر در كنگان و دير خاطرنشان كرد: با وجود وعده‌هاي داده شده توسط مسئولان، اداره بندر در دو بندر بزرگ دير و كنگان مستقر نشده و از سرپرست وزارت راه و ترابري درخواست داريم ضمن تسريع در كار دستور فرمايند در مطالعه و احداث بندر بزرگ تجاري كنگان شتاب لازم صورت گيرد.
جلاليان تصريح كرد: توسعه گمرك در بنادر استان بوشهر چه با نگاه ملي و چه با نگاه منطقه‌اي بسيار ضروري است و از وزير محترم اقتصاد به خاطر موافقت با راه‌اندازي گمركات سيراف و نايبند تشكر مي‌كنيم و در واقع مردم شهرستان كنگان از اين مسئله رضايت كامل دارند و فقط انتظار داريم اين امر با سرعت بيشتري انجام شود.
وي اضافه كرد: مردم انتظار دارند كه با توجه به حجم بالاي صادرات و واردات در گمركات جنوب استان، دولت نسبت به ارتقاي گمركات دير، كنگان، عسلويه و نخل‌تقي اقدامات لازم را انجام دهد.
اين نماينده مجلس در ادامه از اجرايي نشدن مصوبه دولت در استخدام نيروهاي بومي در عسلويه عنوان داشت: مردم به طور مكرر سؤال مي‌كنند كه چرا مصوبه اشتغال 50 درصدي نيروهاي بومي اجرايي نمي‌شود و در واقع جوانان عسلويه در مراجعات خود خواهان اشتغال در فارس و هرمزگان هستند زيرا در عسلويه كسي پاسخگوي آنها نيست و اين موضوع دردناك و اسفبار است و از وزير محترم و پرتلاش نفت انتظار داريم اين موضوع را رسيدگي كنند.
جلاليان در ادامه با تقدير از شركت ملي گاز به دليل گازرساني به شهرها و روستاهاي استان گفت: روند رو به رشد گازكشي به شهرها و روستاهاي دير، كنگان و جم موجب رضايت خاطر مردم را فراهم كرده و البته انتظار داريم ساير مناطق باقي‌مانده نيز در سال آينده از نعمت گاز برخوردار شوند تا همه مردم از اين نعمت بهره‌مند شوند.
وي خاطرنشان كرد: امروز موج خدمات‌رساني دولت در همه شهرها و روستاها انجام شده و مردم از حجم و كيفيت خدمات راضي هستند و البته نواقصاتي در نحوه اجرا وجود دارد كه اميدوار هستيم اين امر در سال آينده بهبود پيدا كند.
انتهاي پيام/ج20/ك

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها