0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
چهارشنبه 25 اسفند 1389  8:42 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرمانده انتظامي استان همدان:
پليس سايبري ناجا در همدان افتتاح شد

خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي استان همدان گفت: پليس سايبري فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي استان همدان افتتاح شد.

مهدي معصوم‌بيگي امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اجراي طرح نوروزي در توسط نيروي انتظامي استان همدان اظهار داشت: اين طرح به عنوان يكي از بزرگترين رزمايش‌هاي نيروي انتظامي در طول سال انجام مي‌شود كه به لحاظ وسعت، زمان و حجم نيروي به كار گرفته شده در آن حائز اهميت است.
وي اضافه كرد: اين طرح از بيست و هفتم اسفندماه امسال تا پانزدهم فروردين سال 90 به طور گسترده و بدون وقفه در سطح استان همدان به مرحله اجرا درمي‌آيد.
فرمانده انتظامي استان همدان اجراي موفق اين طرح را نيازمند برنامه‌ريزي منسجم، مدون و دقيق دانست و ادامه داد: در همين راستا از چند ماه قبل قرارگاه نوروزي توسط نيروي انتظامي استان شكل گرفته و برنامه‌ريزي‌هاي لازم نيز صورت پذيرفته كه اهميت امر ما را آمادگي كامل براي اجراي طرح نوروزي قرار داده است.
وي ابراز داشت: در اين طرح حدود 5 هزار نفر نيرو خدمت گرفته مي‌شود و هزار گشت انتظامي اعم از خودرويي، موتوري و پياده وظيفه تأمين امنيت مردم را عهده‌دار هستند.
معصوم‌بيگي افزود: همچنين در اين طرح بيش از 150 ايستگاه پليس شامل پليش پيشگيري، راه، پليس راهنمايي، خدماتي و... استقرار مي‌يابند تا شاهد ايجاد نظم و امنيت در سطح استان باشيم.
فرمانده انتظامي استان همدان با بيان اينكه در همين راستا هماهنگي‌هاي لازم با ديگر دستگاه‌هاي استان صورت پذيرفته است، گفت: پليس همدان در طرح نوروزي از تجهيزات بسيار خوبي استفاده خواهد كرد، براي مثال استفاده از آخرين مدل دوربين‌هاي كنترل سرعت در طرح نوروزي در دستور كار انتظامي استان قرار دارد.
وي با اشاره به شركت 142 هزار هميار پليس در اين طرح به منظور فرهنگسازي بيشتر در امر رعايت قانون و نظم تصريح كرد: استفاده از پليس‌ياران جوان، طراحي و توليد بسته‌هاي آموزشي و فرهنگي به منظور در اختيار گذاشتن به مردم و مسافران و... از ديگر اقداماتي است كه براي اجراي بهتر اين طرح انديشيده شده است.
معصوم‌بيگي در پايان از راه‌اندازي پليس پليس فتا (فضاي تبادل اطلاعات) در استان همدان خبر داد و ابراز داشت: حيطه فعاليت اين پليس تخصصي بوده و مأموريت آن كنترل فضاي تبادل اطلاعات و جلوگيري از آسيب‌هايي است كه مردم را تهديد مي‌كند.
انتهاي پيام/غ20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها