پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
سه شنبه 24 اسفند 1389 6:10 PM
خبرگزاري فارس: در پي اظهارات اسلامستيرانه وزير كشور آلمان، رئيسجمهور اين كشور بار ديگر بر تعلق داشتن اسلام به آلمان تاكيد كرد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري آلماني زبان "igmg "، "كريستين ولف " اعلام كرد كه قطعا اسلام به آلمان تعلق دارد و مسلمانان در آلمان مانند ديگر اقشار از حق برابر برخوردارند.
براساس اين گزارش، "زابينه لويتهويسر " وزير دادگستري آلمان نيز با انتقاد از "هانس پيتر فريدريش " از وي خواست كه به مباحث همگرايي توجه داشته باشد و تلاش كند كه (اقوام) را به هم نزديك كند نه اينكه فاصله ايجاد كند.
چندي پيش فريدريش كه به تازگي توسط ولف به عنوان وزير كشور آلمان منصوب شده است، ضمن حضور در كنفرانس خبري دولت با رد اظهارات چند ماه پيش ولف مبني بر اينكه مسلمانان بخشي از جامعه آلمان هستند، بار ديگر بر گفتههاي خود مبني بر اينكه اسلام را بخشي از فرهنگ آلمان نميداند، تاكيد كرد و گفت: اسلام از لحاظ تاريخي به آلمان تعلق ندارد.
وي كه هيچ تجربهاي در زمينه اداره يك وزارتخانه چه در سطح ايالتي و چه در سطح دولتي ندارد در كنفرانس خبري از پاسخ به پرسشهاي جنجالبرانگيز خودداري كرد با اين حال در اشاره به كنفرانس آتي اسلام گفت: براي اينكه واضح صحبت كنيم بايد گفت: فرهنگ راهبردي در آلمان، مسيحي – يهودي است و هرگز اسلام نبوده و نخواهد شد.
اين سخنان ضمن انتقاد شديد مسلمانان آلمان، در جامعه سياسي اين كشور نيز با واكنش منفي مواجه شد به طوري كه حزب دموكراتيك آزاد و احزاب مخالف سوسيال دموكرات و سبز به شدت از اين سخنان انتقاد كردند.
انتهايپيام/ص