0

اخبار بين الملل امروز

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار بين الملل امروز
سه شنبه 24 اسفند 1389  6:09 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
يكي از فعالان مخالف رژيم قذافي:
مشكل ليبي جنگ منافع غرب و استبداد عربي است

خبرگزاري فارس: يكي از فعالان و مخالفان رژيم قذافي در ليبي از موضع جامعه بين‌المللي و كشورهاي عربي در قبال ليبي انتقاد كرد و گفت: غرب به دنبال منافع خود در ليبي است.

به گزارش فارس، "اشرف القره بوللي " در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت: قذافي از زمان پيشي گرفته است و قصد دارد قبل از صدور قطعنامه در شوراي امنيت يا اتخاذ تصميمي توسط سازمان نظامي ناتو و درصورت حاصل نشدن هيچ پيشرفتي در مذاكرات ميان كشورهاي بزرگ ، بيشترين خسارت را به مردم ليبي وارد كند و دست به كشتار جمعي بزند.

وي افزود: مذاكرات عبارت است از امتيازات در نفت ليبي به طوري كه اگر آمريكا و اروپا اين امتيازات را سريعتر به روسيه و چين بدهند اين دو كشور با صدور قطعنامه موافقت خواهند كرد كه اين به معناي جنگ منافع است و مسئله انساني در ليبي اهميت ندارد.

بوللي، قذافي را به ارتكاب كشتار دستجمعي و جنايات وحشتناك عليه مردم متهم كرد و گفت: همانطور كه در تجاوز رژيم صهيونيستي به نوارغزه خسارت زيادي وارد شد، قذافي نيز خسارتهاي زيادي به بسياري از مناطق ليبي وارد كرده است.

وي افزود: قذافي اكنون در وضعيت كاملا دشواري در ليبي در مقابله با مردمي قرار دارد كه به سوي آزادي و از بين بردن باند جنايتكار پيش مي روند. اين فعال ليبيايي تاكيد كرد قذافي نماينده قانوني مردم ليبي نيست و بر ليبي حكومت نمي‌كند وهمه مناطق كشور عليه او قيام كرده‌اند.

اين فعالان مخالف رژيم قذافي گفت: با وجود اينكه مصراته و اجدابيا و بيمارستان ها و غيرنظاميان هدف حملات هوايي قرار مي گيرند اما جامعه بين المللي نظاره‌گر است و اتحاديه عرب نيز در برابر هرگونه تصميم آمريكا فقط واكنش نشان مي‌دهد بدون اينكه كاري انجام دهد.

بوللي تصريح كرد: قذافي با تهديد به شعله وركردن آتش در كشور و تلاش براي نابودي ليبي، اوضاع را به سوي ايجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز ليبي سوق مي دهد.

وي افزود: اكنون اولويت مسلح كردن انقلابيون ليبي است، اما بعيد است كه اعراب اين كار را انجام دهند زيرا اكثر حاكمان عرب مستبد هستند و از اين بيم دارند كه اين اقدام سابقه‌اي عليه آنها شود.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها