پاسخ به:اخبار اجتماعی امروز
سه شنبه 24 اسفند 1389 2:57 PM
خبرگزاري فارس: رئيس كميته شوراي اسلامي شهر تهران خواستار ايجاد بانك اطلاعاتي براي اطلاع رساني درباره نحوه نگهداري، ورود و خروج مواد شيميايي و خطرناك شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، معصومه ابتكار در جلسه امروز شوراي شهر تهران و در جريان بررسي اساسنامه سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني به بند " نظارت بر حمل و نقل مواد خطرناك در شهر تهران اشاره كرد و گفت: نحوه نگهداري، ورود و خروج مواد شيميايي و خظرناك نياز به يك بانك اطلاعاتي دارند چرا كه اين موضوع بحث بسيار مهمي است كه متاسفانه به آن توجه زيادي نميشود.
وي ادامه داد: واردكنندگان اين مواد و نحوه نگهداري آن مشخص نيست و بايد اينگونه نهادها را مكلف كنيم كه در اينباره به شهرداري تهران گزارش ارائه دهند كه فكر ميكنم با شناسنامهدار شدن مواد شيميايي مشكل شناسايي آنها حل ميشود.
ابتكار تصريح كرد: سازمان آتش نشاني منبع اصلي در اين زمينه است و در اين راستا تاجران بايد موظف باشند تا اطلاعات خود را در اين خصوص به سازمان آتش نشاني ارائه دهند.
خسرو دانشجو، سخنگوي شوراي شهر تهران نيز با اشاره به اينكه اطلاعات مربوط به مواد شيميايي طبقه بندي شده است،گفت: اداره اسلحه و مهمات جمهوري اسلامي با درجه بالايي از استاندارد به حمل و نگهداري مواد شيميايي اقدام ميكند ضمن اينكه نميتوانيم اطلاعات مربوط به تمام مواد شيميايي را كه طبقه بندي شده است، بخواهيم.
انتهاي پيام/ش