0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389  4:16 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرمانده انتظامي لرستان خبر داد:
كشف 230‌هزار عدد مواد محترقه در لرستان

خبرگزاري فارس: فرمانده انتظامي لرستان از كشف 230‌هزار عدد مواد محترقه در استان لرستان خبر داد و تأكيد كرد: با متخلفان در اين زمينه به شدت برخورد مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از خرم‌آباد، كاظم عليزاده ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خرم‌آباد اظهار داشت: تاكنون 230 هزار انواع مواد محترقه در لرستان كشف و ضبط شده است.
وي افزود: اين مقدار ترقه طي هفت روز در سطح لرستان كشف و در اين رابطه بيش از 40 نفر دستگير و همراه با كالاهاي مكشوفه براي سير مراحل قانوني به دستگاه قضايي معرفي شدند.
وي افزود: اين تعداد ترقه كه از نوع كپسولي و كبريتي هستند، در شهرستان‌هاي خرم‌آباد، دورود، سلسله، دلفان، بروجرد، پلدختر، اليگودرز، ازنا و كوهدشت كشف و ضبط شده‌اند.
فرمانده انتظامي لرستان گفت: با هر فرد متخلفي كه بخواهد سبب سلب آرامش مردم در چهارشنبه آخرسال شود برخورد جدي مي‌شود.
عليزاده يادآورشد: اين تعداد ترقه در اجراي طرح كنترل نظارتي بر واحدهاي صنفي و تهيه و توزيع كنندگان مواد مترقه ماموران اماكن عمومي فرماندهي انتظامي در سطح لرستان كشف و ضبط شده است.
وي افزود: گرچه فرهنگ‌سازي از طريق آموزش همگاني، بهترين راهكار در زمينه پيشگيري از حوادث به شمار مي‌رود، اما كاملا روشن است كه والدين مي‌توانند با آگاه‌سازي فرزندان خود و مراقبت از آنان، نخستين و بهترين آموزگاران و فرهنگ‌سازان جامعه باشند.
فرمانده انتظامي لرستان در ادامه گفت: در ايام نوروز تمام نيروهاي امنيتي و پليسي لرستان با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته براي ارتقاي امنيت مسافران نوروزي در آماده باش كامل به سرمي‌برند.
در ادامه معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي لرستان از شهروندان خواست به منظور پيشگيري از حوادث چهارشنبه آخر سال هشدارهاي پليس را جديدي بگيرند.
بهمن نورالهي گفت: افرادي كه به هر نحو در تهيه و توزيع مواد اوليه و وسايل آتش‌زا فعاليت دارند، به استناد قانون مجازات اسلامي ساخت و خريد و فروش مواد منفجره و محترقه مجرم محسوب شده و با متخلفان برخورد قانوني مي‌شود.
وي در ادامه از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را از آسيب‌ها و خطرات ناشي از استفاده مواد منفجره و آتش‌زا آگاه كرده تا شادي و هيجان خود را به دست آتش نسپارند و با حوادث ناگوار و تلخ به استقبال بهار و نوروز نروند.
نورالهي در ادامه از شهروندان خواست براي در امان ماندن از خطرات و آسيب‌هاي ناشي از به‌كارگيري مواد محترقه و آتش‌زا و برگزاري هرچه سالمتر مراسم چهارشنبه آخر سال، در صورت مشاهده عوامل توليد يا توزيع، مراتب را از طريق تلفن مركز فوريت‌هاي پليس 110 اطلاع دهند.
انتهاي پيام/ي20/ز

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها