0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389  4:15 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
انتقاد آيت‌الله بهشتي از تحريف سخنان وي در برخي رسانه‌ها

خبرگزاري فارس: آيت‌الله بهشتي عضو خبرگان رهبري با انتقاد از تحريف سخنان وي در برخي رسانه‌ها، بر رابطه خوب دولت با روحانيت و مرجعيت تأكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي دانشگاه قم، آيت‌الله احمد بهشتي در حاشيه نشست شوراي فرهنگي دانشگاه قم تصريح كرد: در اين دو دوره‌اي كه مسئوليت اداره مملكت و امور اجرايي بر عهده دولت اصولگرا بوده بودجه‌هاي خوبي به مسايل فرهنگي اختصاص داده شده و كارهاي خوبي براي بخش فرهنگي انجام شده است.
وي ادامه داد: تا جايي كه من اطلاع دارم براي عالمي كه در روستا مستقر مي‌شود خانه‌سازي شده و بودجه‌هاي خوبي اختصاص داده شده است و اين مسئله بيانگر توجه ويژه دولت به مسائل فرهنگي و به ويژه مسائل روحانيت بوده و كمك و مساعدت خوبي به مسئله روحانيت و فرهنگي شده است و ساخت خانه در روستاها خود نشانه رشد تبليغات ديني در بين روستاييان است.
سرپرست دانشگاه قم با اشاره به اينكه بعضي از رسانه‌ها در بعضي از صحبت‌هاي وي تحريف كرده‌اند، بيان داشت: من اعلام مي‌كنم كه رابطه دولت با روحانيت و مرجعيت رابطه بسيار صميمانه و مثبتي است.
نماينده فارس در خبرگان رهبري با اشاره به بركات سفرهاي استاني رئيس جمهور خاطرنشان كرد: در امور اجرايي استان فارس هرگاه رئيس جمهور براي سفرهاي استاني به اين استان سفر مي‌كند استانداري تلاش مي‌كند و با ما تماس گرفته و دعوتنامه مي‌فرستند كه در اين مراسم توجه داشته باشيم و اين مسئله نشان دهنده اهتمام دولت به روحانيت است.
وي بيان داشت: هر سفري كه رئيس جمهور به حرم حضرت معصومه(س) و قم مشرف شدند از برنامه‌هاي اصلي وي ديدار و گفت‌وگو با عده قابل توجهي از مراجع معظم بوده است و اين شاهد بسيار خوبي است براي اينكه ثابت كند كه دولت هم با كل روحانيت و هم با مرجعيت رابطه تنگاتنگ دارد.
عضو خبرگان رهبري با تأكيد بر ولايت‌مداري دولت اصول‌گرا افزود: نكته قابل توجه در اين دولت مسئله ولايت‌مداري است و انسان احساس مي‌كند كه مقام معظم رهبري روش دولت را مي‌پسندند و هر كجا هم كه نظر خاصي داشتند به دولت متذكر شدند و دولت هم آن را عملي كرده است.
وي اظهار داشت در بعضي از مسائل كه مربوط به كشورهاي خارجي بود دولت تذكر مقام معظم رهبري را رعايت كرد و اين خود دليل خوبي بر ولايت مداري دولت است.
آيت‌الله بهشتي در پايان افزود: رابطه خوب دولت و مرجعيت يك مسئله مهم است و اين موضوعي‌ است كه در دل من هست و به زبان هم مي‌آورم و اگر غير از اين مطلب جايي منعكس شود واقعيت ندارد و اعتقاد من همين است كه به صراحت هم آن را اعلام مي‌كنم.
انتهاي پيام/ي30/ز

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها