0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389  3:12 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرمانده نيروي انتظامي خراسان رضوي:
بيش از 10‌هزار نيرو امنيت چهارشنبه سوري را به عهده دارند

خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي انتظامي خراسان رضوي گفت: به مناسبت فرا رسيدن آخرين چهارشنبه سال، بيش از 10‌هزار نيروي انتظامي وظيفه ايجاد امنيت و آرامش را در اين استان بر عهده دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، حميدرضا فهيمي‌راد ظهر امروز در نشستي خبري در محل اين فرماندهي اظهار داشت: هموطنان نيز همزمان با اين شب، همكاري‌هاي لازم را با نيروهاي امنيتي و انتظامي داشته باشند.
فرمانده نيروي انتظامي خراسان رضوي، با اشاره به خطرات شب چهارشنبه سوري براي اقشار مختلف مردم افزود: بنا به درخواست مكرر مردم در طول چند سال اخير، پليس به عنوان ضامن امنيت جامعه، برخوردي جدي با متخلفان دارد.
وي ادامه داد: به طور معمول هيچ كس با شادي و نشاط مخالف نيست، اما اين شادي نبايد منجر به سلب آسايش از جامعه شود.

* متخلفان تا پايان ايام نوروز مهمان پليس هستند
وي به متخلفان شب چهارشنبه سوري هشدار داد، در صورت دستگيري توسط مأموران نيروي انتظامي، اين افراد تا پايان ايام عيد نوروز مهمان پليس خواهند بود.
فهيمي‌راد با اشاره به حوادث سال‌هاي گذشته ناشي از اقدامات نابه هنجار شب چهارشنبه سوري يادآور شد: اين حوادث بايد درس عبرتي براي جوانان و نوجوانان عزيز جامعه براي استفاده نكردن از مواد محترقه و آتش‌زا باشد.
اين مسئول تصريح كرد: آمارهاي كشته شدگان و زخمي‌هاي فجيع اين حوادث، هر سال در ايام نزديك به چهارشنبه آخر سال توسط رسانه‌ها به اطلاع جوان مي‌رسد.
فرماندهي نيروي انتظامي خراسان رضوي همچنين از برخورد جدي پليس با فروشندگان مواد منفجره و آتش‌زا خبر داد و متذكر شد: با اين افراد مطابق با قانون و به صورت بسيار جدي و شديد برخورد مي‌شود.

* كاهش چشمگير جرايم در سالي كه گذشت
وي عنوان كرد: در سالي كه گذشت شاهد كاهش فاحش و چشمگير جرايم مختلف در سطح جامعه بوديم.
فهيمي‌راد با اشاره به برخي از اين آمارها، ابراز داشت: در همين راستا در بحث سرقت‌ها در خراسان رضوي يك كاهش 20 درصدي نسبت به گذشته مشاهده مي‌شود.
اين مسئول تأكيد كرد: همچنين در ارتباط با آدم‌ربايي‌ها و جيب‌زني‌ها نيز به ترتيب كاهش 21 و 29 درصدي به وقوع پيوسته است.
فرماندهي نيروي انتظامي خراسان رضوي امنيت را يك اقدام چند وجهي عنوان كرد و گفت: با برنامه‌ريزي‌هاي لازم، سعي شده تمام امكانات، ابزارها و طرح‌هاي پيشگيري و آموزش در دستور كار مسئولان انتظامي خراسان رضوي قرار گيرد.
وي با اشاره به كاهش 8 درصدي آمار متوفيان در نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خاطر‌نشان كرد: همچنين در بحث تصادفات نيز در اين مدت بيش از 27 درصد كاهش به ثبت رسيده است.
فهيمي‌راد در پايان اذعان داشت: امسال با برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده براي ايام نوروز، در تمام بازارهاي بزرگ به ويژه شهر مشهد و اطراف حرم رضوي يك مامور، انجام وظيفه مي‌‌كند.
انتهاي پيام/ن20/ز

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها