پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 2:38 PM
خبرگزاري فارس: مدير آموزش و پرورش عشايري استان كرمان گفت: براي اتمام پروژههاي نيمهتمام عشايري كرمان مبلغ يك ميليارد و 100 ميليون تومان اعتبار اختصاص يافته است كه با اين ميزان چند مدرسه در ريگان احداث ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، انوشيروان عليدادي پيش از ظهر امروز در حاشيه مراسم جشن تكليف 240 دانشآموز دختر ريگان در گفتوگو با خبرنگار فارس در اين شهرستان اظهار داشت: در شهرستانهاي بم، ريگان و نرماشير 3 هزار و 500 دانشآموز عشايري در سه مقطع تحصيلي مشغول به تحصيل هستند كه بيشترين دانشآموز در شهرستان ريگان است.
وي بيان داشت: براي جشن تكليف دختران عشايري استان 12 ميليون تومان به منظور خريداري هديههايي در نظر گرفته شده است.
عليدادي از برگزاري همايش ترنم انتظار در ميان دانشآموزان عشاير استان كرمان خبر داد و افزود: در اين همايش بيش از يكهزار دانشآموز در دورههاي مختلف تحصيلي شركت كردند كه جوايزي به مبلغ 4 ميليون تومان براي افراد برتر در نظر گرفته شد.
وي تصريح كرد: با توجه به اينكه اكثر مدارس عشايري استان از سنگ و چوب ساخته شدهاند و غيراستاندارد هستند، براي پروژههاي نيمهتمام آموزش و پرورش عشايري استان مبلغ يكميليارد و 100 ميليون تومان اعتبار اختصاص يافته است كه با اين ميزان چند مدرسه در ريگان احداث ميشود.
عليدادي خاطرنشان كرد: به جاي مدارسي كه در كانكسها در شهرستان ريگان و فهرج فعال هستند، مدارس جديد جايگزين ميشود.
به گزارش فارس، در شهرستان ريگان يكهزار و 600 دانشآموز در مدارس خشت و گلي و غيراستاندارد مشغول به تحصيل هستند كه نيازمند توجه جدي مسئولان قرار دارند.
انتهاي پيام/صا30/ز