پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 2:21 PM
خبرگزاري فارس: مديركل اوقاف و امور خيريه استان كرمانشاه گفت: در آستانه سال نو و ايام نوروز طرح آرامش بهاري با هدف پذيرايي از گردشگران و مسافران نوروزي در بقاع متبركه و امامزادگان استان اجرا ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمانشاه، حجتالاسلام سيد اسماعيل حسيني مقدم پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: مسافران نوروزي غالباً در سفرهاي ايام نوروز به زيارت اماكن متركه و حرمهاي مطهر امامزادگان مشرف ميشوند و از اين رو اوقاف امسال با طرحي به نام آرامش بهاري طراحي شده كه در آن تمهيدات لازم براي استقبال و پذيرايي از ميهمانان نوروزي در جوار امامزادگان و بقاع متبركه در ايام نوروز فراهم شده است.
وي افزود: در سطح استان بالغ بر120 زيارتگاه و اماكن زيارتي و بقعه داريم كه شاخصترين آنها از نظر دسترسي و شهرت بقعه احمد ابن اسحاق اشعري در سرپل ذهاب در مسير عبور راهيان نور و زائران عتبات عاليات، بقعه سيده فاطمه در شهر كرمانشاه، امامزاده حسن اسلام آباد، امامزاده احمد سنقر، امامزاده باقر بيستون، امامزاده ابراهيم كنگاور، امامزاده مهدي هرسين، امامزاده عبيدالله هجيج در روستاي كوسه هجيج شهرستان پاوه و ويس قرن در جاده روانسر هستند كه در ايام تعطيلات نوروز به صورت ويژه پذيراي زائران و مسافران نوروزي خواهند بود.
حسيني مقدم تأكيد كرد: علاوه بر تسهيلات و امكانات موجود در اين بقاع متبركه و حرم امامزادگان، تمهيداتي انديشده شده كه در اين اماكن مسابقات فرهنگي، مذهبي، اقامه مستمر نمازهاي جماعت يوميه، مركز پاسخگويي به سئوالات شرعي مسافران، سفرههاي هفت سين قرآني، نمايشگاه كتاب و محصولات فرهنگي و مذهبي اجرا شود.
وي ادامه داد: امسال همچنين به زائران كودك و خردسال بقاع متبركه استان هداياي به عنوان هديه زائر تقديم ميشود و زمينه براي فعاليتهاي فرهنگي و مذهبي در كنار گردشگري نوروز در اين اماكن با جلوه معنوي بيشتري همراه خواهد بود.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان كرمانشاه عنوان كرد: همانگونه كه مقام معظم رهبري تأكيد فرمودند بقاع متبركه و امامزادگان بهترين اماكن براي توسعه فرهنگ معنويت و آرامش در جامعه هستند و مردم با حضور خود در اين اماكن مقدس، آرامش بهاري و معنوي روحي و رواني خود را به دست آورده و آماده آغاز سالي پربركت و سرشار از معنويت و تلاش خواهند شد.
اين مسئول در پايان از همه رسانهها به ويژه خبرگزاريها، مطبوعات استان و صدا و سيما به دليل پوشش شايسته كنگره بينالمللي احمدبن اسحاق تقدير كرد.
انتهاي پيام/ن20/ب