0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389  2:20 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
بوشهر استان ولايتمداري است؛
صفايي‌بوشهري: تا جان در بدن دارم در خدمت مردم بوشهر هستم

خبرگزاري فارس: امام جمعه بوشهر گفت: تمام وجود من عشق و علاقه به استان بوشهر و مردم ولايتمدار آن است و تا جان در بدن دارم در خدمت اين مردم هستم.

آيت‌الله غلامعلي صفايي‌بوشهري پيش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران استان بوشهر اظهار داشت: ما در سال‌هاي قبل در عرصه توليد منابع انساني نخبه برنامه‌ريزي مناسب نداشته‌ايم و الان در عرصه‌هاي مختلف مديريتي كه نياز به مديريت بومي داريم به دليل نديدن آموزش لازم و اعتبار كافي ضربه‌ها و آسيب‌هاي بسياري متحمل شده‌ايم.
وي افزود: تمام وجود من عشق و علاقه به استان بوشهر و مردم ولايتمدار آن است و تا جان در بدن دارم در خدمت اين مردم هستم و خود را هزينه اين استان و بوشهريان عزيز كرده و به بوشهر و مردمانش افتخار مي‌كنم.
امام جمعه بوشهر تصريح كرد: ما بايد قدر استان بوشهر را با آن قدمت تاريخي بدانيم و براي توسعه همه‌جانبه ديني اين استان با نگاه و انديشه‌هاي مقام معظم رهبري كارشناسي و برنامه‌ريزي كنيم.
صفايي‌بوشهري خاطر‌نشان كرد: ما بايد براي استان بوشهر يك تدوين نقشه تبديل آسيب به فرصت با بررسي‌هاي دقيق و بنياني انجام دهيم، بنابراين بايد براي استان بوشهر از تمام نقاط آن نقشه توسعه متوازن طراحي شود و بتوان با توليد منابع انساني نخبه اين استان را با برد بين‌المللي مديريت كنيم.
صفايي‌بوشهري گفت: ما ميراثداران آفتاب هستيم و به همين خاطر است آفتاب در اينجا گرم‌تر مي‌تابد، دريا آرام است و مردمي به بزرگي و قدرت كوه داريم كه هيچ‌گاه سر به روي هيچ استكباري فرود نياورده‌اند چون با نخل بزرگ شده‌اند.
وي عنوان داشت: استان بوشهر، استان بيداري، مقاومت، بصيرت و ولايتمداري است و جوانان اين استان اگر در فضاي شكوفايي قرار بگيرند سرآمد استان و ايران اسلامي مي‌شوند.
امام جمعه بوشهر ادامه داد: يكي از آسيب‌هاي بوشهر اين بوده است كه نقشه مداوم و كارشناسي شده ديني و پايدار، توسعه متوازن جامعه در آن طراحي و برنامه‌ريزي نشده و در يك هرم توسعه قرار نگرفته است.
صفايي‌بوشهري اظهار داشت: ما در سال‌هاي قبل در عرصه توليد منابع انساني نخبه برنامه‌ريزي مناسب نداشته‌ايم و الان در عرصه‌هاي مختلف مديريتي كه نياز به مديريت بومي داريم به دليل نديدن آموزش لازم و اعتبار كافي ضربه‌ها و آسيب‌هاي بسياري متحمل شده‌ايم.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر به استان بوشهر نگاه ويژه‌اي مي‌شود و در اين سال‌هاي اخير بوشهر جهش بسيار خوبي داشته است و در تمام عرصه‌هاي مختلف تاثيرگذار واقع شده است.
انتهاي پيام/ج20/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها