پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 1:29 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم بسكتبال راه و ترابري قم گفت: تيم ب.آ شيراز براي ما حريف كوچك يا آساني نبود و به نظر من بردن اين تيم در شيراز كار هر تيمي نيست و هنر ميخواهد كه اين هنر را راه و ترابري قم داشت.

سيدعباس آقاكوچكي پس از موفقيت تيمش در ديدار با تيم بسكتبال ب.آ شيراز از هفته بيست و يكم رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي كشور در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: تيم ب.آ شيراز را وقتي در قم با آنها بازي ميكرديم به خوبي شناختم و به نظرم شناخت كامل از اين تيم و انگيزه زياد بازيكنان ما سبب شد پيروز اين بازي حساس خارج از خانه شويم.
وي با تاكيد بر اينكه از تمام لحظات بازي تيمي در اين ديدار راضي هستم، تصريح كرد: دليل رضايتم از بازيكنان و نمايش آنها در اين ديدار اين است كه حريف از تمام اهرمهاي خود براي كسب پيروزي بهره برد ولي تكتك بازيكنان ما براي كسب پيروزي در اين بازي از جان خود مايه گذاشتند.
سرمربي تيم بسكتبال راه و ترابري قم يبان داشت: براي كسب نتيجه پيروزي در اين مسابقه در طول هفته تاكتيكهاي مناسبي را با بازيكنان تمرين كرديم و به نظرم بايد از اين هفته به بعد در نوع بازي خود نيز تغييراتي ايجاد كنيم تا حريفان شناختي كه از ما به دست آوردهاند را در مرحله بعد مقابل ما به كار نگيرند.
وي خاطرنشان كرد: در لحظات پاياني اين ديدار نيز از تمام بازيكناني كه در ديدارهاي قبلي كمتر براي تيم بازي كرده بودند، در زمين مسابقه بهره برديم تا آنها در صورت لزوم در ديدارهاي مرحله پليآف كمك و ياريرسان تيم در بازيهاي حساس باشند.
آقاكوچكي يادآور شد: بازي بسيار خوبي ارائه كرديم و به نظر من با توجه به شناخت خوب و كاملي كه از نحوه بازي و همچنين بازيكنان تيم بسكتبال ب.آ شيراز به دست آورده بوديم، بازيكنان ما بسيار خوب توانستند با تمركز لازم برابر حريف بازي كنند.
وي تاكيد كرد: در اين ديدار از تمام زمانهاي بازي خوب استفاده كرديم و در حالي كه لحظات پاياني مسابقه حساس شده بود، به دليل اينكه تيم هماهنگي خوبي دارد و بازيكنان نيز كاملا با شرايط بازي خود را وفق داده بودند، خوب عمل كرديم.
سرمربي تيم بسكتبال راه و ترابري قم اظهار داشت: بيشترين نگراني من از ديدار خارج از خانه با ب.آ شيراز بود كه به خوبي از اين آزمون سربلند بيرون آمديم ولي اكنون براي اينكه در پايان ديدارهاي رفت و برگشت بتوانيم جايگاه خوبي براي پليآف به دست بياوريم به پيروزي در بازي با دانشگاه آزاد فكر ميكنم.
آقاكوچكي يادآور شد: قطعا روند رو به رشد خود را در بازي آينده نيز حفظ خواهيم كرد تا بتوانيم در ديدار مقابل تيم دانشگاه آزاد اسلامي تهران كه مطمئنا بازي بسيار سختي است به پيروزي برسيم و با خيال آسوده به مرحله پليآف برويم.
تيم بسكتبال راه و ترابري قم دوشنبه شب در ديداري از هفته بيست و يكم مسابقات ليگ برتر بسكتبال باشگاههاي كشور توانست در خارج از خانه تيم ب.آ شيراز را با حساب 97 بر 90 شكست داده و با تكرار پيروزي بازي رفت مقابل اين تيم 35 امتيازي شود.
انتهاي پيام/آ20/ب