0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389  12:43 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در ايام نوروز؛
نرخ حمل و نقل دريايي خودرو و مسافر به كيش اعلام شد

خبرگزاري فارس: نرخ حمل و نقل دريايي خودرو و مسافر از بنادر منتهي به جزيره كيش در تعطيلات نوروز اعلام شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومي سازمان منطقه آزاد كيش، رئيس كميته حمل و نقل دريايي و هوايي ستاد ويژه نوروزي جزيره كيش گفت: هزينه جابه‌جايي مسافر در مسير بندرلنگه به جزيره كيش و برعكس با شناورهاي مسافري براي هر نفر 400 هزار ريال، مسير بندر چارك به كيش و برعكس 320 هزار ريال و در مسير بندر آفتاب به كيش و برعكس 300 هزار ريال اعلام شد.
حسين معدنچي افزود: هزينه جابه‌جايي خودرو از بندرلنگه به كيش و برعكس بدون راننده و سرنشين يك‌ميليون و 300 هزار ريال، بندر چارك به جزيره كيش و برعكس با راننده 850 هزار ريال و بندر آفتاب به جزيره كيش و برعكس با راننده 800 هزار ريال در نظر گرفته شده است.
وي يادآور شد: نرخ بليت رفت و برگشت براي هر مسافر با شناورهاي رو رو و لندنيگ گرافت در مسير بندر لنگه به كيش و برعكس 400 هزار ريال، بندر چارك به كيش و برعكس 160 هزار ريال و بندر آفتاب به كيش و برعكس 160 هزار ريال خواهد بود.
رئيس كميته حمل و نقل دريايي و هوايي ستاد ويژه نوروزي جزيره كيش در ادامه افزود: در تعطيلات نوروزي روزانه يك‌هزار و 200 مسافر و 240 دستگاه خودرو از بندرلنگه، 2 هزار و 700 مسافر و 120 دستگاه خودرو از بندر چارك، 3 هزار و 200 مسافر و 240 دستگاه خودرو از بندر آفتاب وارد جزيره كيش خواهند شد.
اين مسئول در ستاد نوروزي كيش همچنين خاطرنشان ساخت: در ايام نوروز، تلاش مي‌شود خدمات و تسهيلات مناسبي در اختيار مسافران و گردشگران قرار گيرد.
به گفته معدنچي در بندرگاه كيش، كانكس‌هايي به منظور استفاده از حمام و سرويس بهداشتي، سايبان‌هاي چتري با صندلي انتظار مسافران و باجه‌هاي تلفن روي اسكله در نظر گرفته شده است.
وي تصريح كرد: در فرودگاه بين‌المللي جزيره كيش نيز 10 دستگاه ويلچر براي رفاه حال مسافران و گردشگران سالمند و افراد ناتوان پيش‌بيني شده كه پس از پايان تعطيلات نوروزي به بيمارستان جزيره كيش اهدا خواهد شد.
يادآور مي‌شود در تعطيلات نوروزي امسال پيش‌بيني مي‌شود نزديك به 160 هزار مسافر و حدود 7 هزار دستگاه خودرو وارد جزيره كيش مي‌شود.
انتهاي پيام/صا30/ك

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها