پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 12:40 PM
خبرگزاري فارس: عمليات اجراي پسكرانه اسكله بندر كنگان با 21 ميليارد ريال اعتبار آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، استاندار بوشهر در اين آيين با اشاره به اهميت شهرستان كنگان اظهار داشت: كنگان از شهرستانهايي است كه در حوزه انرژي و نفت و همچنين در حوزه صيد و صيادي و در تجارت و بازرگاني موقعيت خوبي دارد و رشد و توسعه بندر كنگان در رشد استان تاثيرگذار است.
محمدحسين جهانبخش افزود: توسعه بندر كنگان از مهمترين دغدغههاي اين شهرستان بوده و با تلاش مسئولان اين شهرستان شاهد آغاز عمليات پسكرانه اسكله اين بندر هستيم.
وي ادامه داد: دولت نهم و دهم براي حمايت از مناطق محروم از تمام ظرفيتهاي خود استفاده كرده و امروز شاهد رضايت بيشتر مردم از اين خدمات هستيم.
استاندار بوشهر خاطرنشان كرد: وزارت نفت نگاه بسيار خوب و ارزندهاي به استان بوشهر و شهرستان كنگان و بخش عسلويه دارد و بدون ترديد در هيچ دورهاي به اندازه دو سال اخير، طرح و پروژه در اين استان اجرا نشده است.
جهانبخش در ادامه با اشاره به مصوبات سفر سوم دولت به بوشهر عنوان داشت: با حمايت رئيس جمهور و با تلاش هيئت دولت تعداد 290 مصوبه ارزشمند با اعتباري بالغ بر 6 هزار ميليارد تومان در سفر سوم دولت به استان بوشهر به تصويب رسيده كه مسئولان دستگاههاي اجرايي و فرمانداران بايد همت كنند تا شاهد تحول چشمگيري در استان باشيم.
فرماندار كنگان نيز اظهار داشت: بندر كنگان از دوران گذشته همواره از رونق خوبي برخوردار بوده و نام كنگان همواره زبانزد بوده است.
عباس تبركي با بيان اينكه اجراي پسكرانه اسكله بندر كنگان با 21 ميليارد ريال اعتبار انجام ميشود، گفت: اين پسكرانه شامل يك انبار بزرگ به وسعت 2 هزار مترمربع، ساختمان آتشنشاني و ساختمان بزرگ بندر و گمرك است و با توجه به شرايط و ظرفيتي كه بندر كنگان دارد، اين اسكله و پسكرانه ميتواند در رونق تجارت اين بندر تاثيرگذار باشد.
وي خاطرنشان كرد: حضور موفق وزارت نفت در شهرستان كنگان بايد مورد تقدير قرار گيرد و لازم است از طرف مردم شهرستان كنگان و استان بوشهر از مجموعه وزارت نفت و جناب ميركاظمي تقدير شايستهاي صورت گيرد.
انتهاي پيام/ج30/ع