0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389  12:28 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با وجود ظرفيت‌هاي بسيار در استان اصفهان؛
توسعه فني و حرفه‌اي و كار و دانش مغفول مانده است

خبرگزاري فارس: رئيس اداره فني و حرفه‌اي و كار و دانش استان اصفهان گفت: با وجود ظرفيت‌هاي بسيار در استان اصفهان به توسعه كمي آموزش در فني و حرفه‌اي و كار و دانش به نحو مطلوب پرداخته نشده است.

عبدالله بهارلو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در ارتباط با مشكلات اين استان در زمينه كار و دانش و فني و حرفه‌اي اظهار داشت: در استان اصفهان به حوزه توسعه كمي آموزش به صورت مطلوب پرداخته نشده و با وجود ظرفيت‌هاي بسيار در اين بخش بيشتر آنها خالي و مغفول مانده است.
وي در ارتباط با دلايل عدم استفاده از تمامي ظرفيت‌هاي آموزشي در اين بخش بيان داشت: حوزه آموزشي فني و حرفه‌اي و كار و دانش روند نزولي از نظر تعداد دانش‌آموز را طي مي‌كند و اين يكي از علت‌هاي عدم برخورداري از همه ظرفيت‌ها است.
رئيس اداره فني و حرفه‌اي و كار و دانش استان اصفهان اظهار داشت: البته ما از تمام توان خود استفاده كرده‌ايم و نيروهاي متخصص و با تجربه خود را در تمامي بخش‌هاي استان براي افزايش سطح آموزش در شاخه‌هاي مختلف كار و دانش و فني و حرفه‌اي به كار گرفته‌ايم.
وي افزود: علاوه بر اين آزمايشگاه‌ها و كارگاه‌هاي مراكز آموزشي خود را مطابق با بودجه به تجهيزات به روز شده مجهز كرده‌ايم.
بهارلو در ارتباط با وضعيت فني و حرفه‌اي و كار و دانش استان اصفهان در مقايسه با استان‌هاي ديگر كشور، خاطرنشان كرد: دانش‌آموزان استان در مسابقات علمي و جشنواره‌هاي مختلف مقام‌هاي خوبي را كسب كرده‌اند به گونه‌اي كه در هنرهاي تجسمي رتبه نخست هنرستان‌هاي كشور را به خود اختصاص داده‌ايم.
وي يادآور شد: در جشنواره هنر نيز در سال جاري سه رتبه كشوري را به دست آورده‌ايم.
رئيس اداره فني و حرفه‌اي و كار دانش استان اصفهان اضافه كرد: در حوزه آموزش‌هاي كار و دانش نيز رتبه پنجم كشور را كسب كرده‌ايم.
وي تصريح كرد: البته در مجموع با در نظر گرفتن تمامي شاخه‌هاي فني و حرفه‌اي و كار و دانش، مقام 15 تا 20 را در بين استان‌هاي كشور در اختيار داريم.
بهارلو با اشاره به اينكه صنعت به كارگر ماهر و تكنسين به طور همزمان و متعادل نياز دارد، تاكيد كرد: با نگاهي به هرم اشتغال درمي‌يابيم كه اين توازن به هم خورده است و بايد به ازاي هر هفت كارگر ماهر يك تكنسين وجود داشته باشد.
وي ادامه داد: زماني كه اين توازن به هم بخورد همه چيز را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد.
انتهاي پيام/صا20/ع

اخبارمرتبط :
  1357 نفر در رزن آموزش‌ فني و حرفه‌اي را گذراندند 
89/12/02 - 00:08
  هنرستان فني و حرفه‌اي كوهرنگ احداث مي‌شود  
89/12/05 - 10:49
  نخستين مرحله آزمون فني و حرفه‌اي قم ارديبهشت 90 برگزار مي‌شود  
89/12/10 - 10:36
  برگزاري دوره 120 ساعته آمادگي شغلي كارورزان فني و حرفه‌اي 
89/12/12 - 12:36
  آموزش نانوايان بم توسط سازمان فني و حرفه‌اي انجام مي‌شود  
89/12/13 - 00:16
  ساختمان فني و حرفه‌اي شهر بن احداث مي‌شود  
89/12/14 - 11:29
  9 رشته آموزشي ويژه برادران در فني و حرفه‌اي بهبهان فعال است  
89/12/18 - 10:45
  راه‌اندازي مدارس فني و حرفه‌اي در پارس جنوبي 
89/12/19 - 10:09
  ارتقاي سطح تجهيزات كارگاه‌هاي آموزش فني و حرفه‌اي كردستان  
89/12/24 - 09:31
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها