پاسخ به:اخبار امروز استانها
سه شنبه 24 اسفند 1389 12:23 PM
خبرگزاري فارس: مديركل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: در سال جاري 475 ميليون تومان صرف تجهيز مدارس اختصاص يافته استان به اسكان مسافران نوروزي شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، سيدمجيد عامليان دوشنبه شب در جلسه شوراي آموزش و پرورش استان اصفهان با بيان اينكه 110 مدرسه در استان اصفهان آماده پذيرايي از مسافران نوروزي است، اظهار داشت: اين تعداد شامل 10 هزار كلاس درس ميشود.
وي با اشاره به اينكه در سال گذشته كلاسهاي اسكان مسافران نوروزي بر اساس امكانات رتبهبندي شده بود، افزود: امسال طرح يكنواختي را ايجاد و حداقل امكانات را براي همه كلاسها فراهم كرديم.
مديركل آموزش و پرورش استان اصفهان تصريح كرد: تمام مراكز آموزشي تخصيص يافته به ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي مجهز به فرش، پتو، ملحفه و بالش به صورت مجزا و گاز، يخچال و حمام به صورت مشترك است.
وي با تاكيد با اينكه امسال 475 ميليون تومان صرف تجهيز مدارس شده است، گفت: در سال جاري 500 ميليون تومان صرف هزينه ساخت حمام در تمامي مدارس استان و تهيه سيستم آب گرم شده است.
عامليان با اعلام اينكه امسال 15 درصد به ظرفيت كلاسهاي اختصاص يافته به اسكان مسافران نوروزي نسبت به سال گذشته افزوده شده است، ادامه داد: 20 مدرسه غيرانتفاعي با ظرفيت 200 كلاس داوطلب اسكان نوروزي براي مسافران مشاغل آزاد اعلام آمادگي كردهاند.
وي از ثبت نام اينترنتي اسكان مسافران خبر داد و گفت: استقبال خوبي از ثبت نام اينترنتي صورت گرفته است به نحوي كه تاكنون 90 مدرسه رزرو شدهاند.
مديركل آموزش و پرورش استان اصفهان نحوه ديگر ثبت نام اسكان در مدارس استان را به طريقه حضوري برشمرد و گفت: 41 ستاد در استان و شش ستاد در شهر اصفهان به روش نوبتبندي براي سهولت در ثبتنام و اسكان مسافران اختصاص يافته است.
وي همچنين توزيع و پذيرايي يك وعده غذاي گرم از خانههاي معلم آموزش و پرورش را از جمله برنامههاي ستاد نوروزي سال 90 ويژه فرهنگيان برشمرد.
عامليان بخش اذان و نيز اقامه نماز را از جمله ديگر برنامههاي ستاد نوروزي آموزش و پرورش دانست و گفت: اجراي مسابقات فرهنگي، نقاشي و عكاسي هم در ستادها پيشبيني شده است.
وي همچنين توزيع كتاب راهنماي مسافران نوروزي با آدرس مندرج مناطق و كد مدارس را از جمله مواردي دانست كه هنگام ثبت نام به مسافران ارائه خواهد شد.
انتهاي پيام/صا20/ع