0

اخبار دنياي ديجيتال اینترنت و وب

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مخابرات برای ارائه اینترنت اعتباری در تهران و کرج آمادگی کامل دارد
شنبه 14 بهمن 1391  10:22 AM

این طرح، حلال مشکل مشترکانی است که در منازل استیجاری سکونت دارند.

دریافت اینترنت پرسرعت توسط مشترکانی که در منازل استیجاری سکونت دارند یکی از دغدغه‌هایی است که افراد مختلفی با آن مواجهند.

برخی مشترکانی که در منازل استیجاری سکونت دارند از طرف صاحب‌خانه خود اجازه دریافت اینترنت ADSL را ندارند و همین موضوع مشکلات متعددی برای دسترسی آنها به اینترنت پرسرعت ایجاد می‌کند.
به همین دلیل چندی پیش شرکت مخابرات از برنامه‌ریزی برای اجرای طرحی جدید با نام اینترنت اعتباری خبر داد.

طرحی که مدتی است به طور آزمایشی در منطقه هفت مخابراتی تهران به اجرا در آمده و به واسطه آن متقاضیان پس از دایری سرویس ADSL، می‌توانند با خرید اعتبار از بانک، ADSL خود را شارژ کنند و تا پایان اعتبار تامین‌شده، ADSL آنها اعتبار خواهد داشت، اما در صورتی که خط مورد نظر شارژ نشود، سرویس به صورت اتوماتیک قطع خواهد شد.

اما در ارتباط با اجرای سراسری این طرح سمیع‌الله صادقی - معاون توسعه و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران - به ایسنا گفت: این طرح به شکل آزمایشی و پایلوت در برخی مناطق انجام شده و در حال حاضر آمادگی‌های فنی برای انجام آن وجود دارد، اما از نظر مسائل و توجیهات اقتصادی‌ لازم است بررسی‌های متعددی بر روی این موضوع صورت بگیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر از نظر فنی آمادگی کامل برای راه‌اندازی اینترنت اعتباری در استان‌های تهران و البرز وجود دارد و پس از اثبات اقتصادی‌ بودن این طرح بر اساس تعرفه‌هایی که از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تعریف می‌شود، این طرح قابل اجرا خواهد بود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

تشکرات از این پست
hadi_eslami majid_1391
دسترسی سریع به انجمن ها