0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  7:42 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در 200 سال گذشته؛
بوشهر 4 بار در برابر استكبار جهاني ايستادگي كرده است

خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در سپاه بوشهر گفت: در 200 سال اخير اين استان چهار بار در برابر استكبار جهاني ايستادگي كرده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، حجت‌الاسلام عبدالرضا رستگار بعد از ظهر امروز در نشست برنامه‌ريزي كاروان‌هاي راهيان نور استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر همواره در راستاي اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي حركت كرده و در دوران دفاع مقدس و پس از آن همواره اين امر انجام شده است.
وي افزود: مردم استان بوشهر به ولايت فقيه عشق مي‌ورزند و حاضر هستند در راه نظام اسلامي جان خود را فدا كنند.
نماينده ولي فقيه در سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر خاطرنشان كرد: در دو قرن اخير همواره نام مردم استان بوشهر در راه مبارزه با استكبار مطرح بوده و در 200 سال اخير مردم استان بوشهر چهار بار در مقابل تهاجم انگليس، پرتغال، آمريكا و رژيم بعث عراق از كيان كشور دفاع كرده‌اند و در واقع مردم استان بوشهر پيشقراولان مبارزه با استكبار جهاني هستند.
رستگار تصريح كرد: دفاع مقدس اوج وفاداري و رشادت مردم استان و رزمندگان استان بوشهر بود و بيشتر خانواده‌ها در دفاع مقدس همكاري داشتند و فرزندان خود را براي دفاع از اسلام و نظام به جبهه‌ها فرستادند و نام بوشهر در تاريخ دفاع مقدس همواره جاودانه است.
وي در ادامه به اردوهاي راهيان نور اشاره كرد و گفت: راهيان نور در واقع تاثيرگذارترين اردوهاي معنوي و ارزشي و آموزشي است و بدون ترديد حضور در سرزمين‌هاي دوران دفاع مقدس سبب روحيه نشاط و معنويت در افراد مي‌شود و انتظار داريم كه تداوم داشته باشد.
اين مقام مسئول با تجليل از بسيجيان استان بوشهر يادآور شد: بسيجيان استان بوشهر از ابتداي انقلاب تاكنون و با تمام وجود در مقابله با استكبار جهاني ايستاده‌اند و امروز مهم‌ترين شاخصه اين استان ولايتمداري مردم آن است و اين امري افتخارآميز است.
رستگار تصريح كرد: امسال نام استان بوشهر نيز به استان‌هاي ميزباني كاروان‌هاي راهيان نور اضافه شده و از مردم سراسر ميهن اسلامي دعوت مي‌شود با سفر به اين استان از جزيره خارك بعنوان محل اعزام كاروان‌هاي راهيان نور بازديد كنند.
وي اضافه كرد: دشمنان نظام اسلامي با ترفندهاي مختلف درصدد كمرنگ كردن ارزش‌هاي انقلاب هستند و سعي دارند معنويت را كمرنگ كنند كه بدون شك راه‌اندازي اردوهاي راهيان نور مي‌تواند در برابر تهاجم فرهنگي بيگانگان نقشي مهم داشته باشد و از مسئولان انتظار داريم كه همراهي خوبي داشته باشند.
انتهاي پيام/ي20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها