پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389 7:35 PM
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان گفت: از 25 اسفند ماه جاري تا پايان تعطيلات نوروز سال 90 بازارچه صنايع دستي در تپه هگمتانه همدان بازگشايي ميشود.

اسدالله بيات امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار داشت: از 25 اسفند ماه تا پايان تعطيلات نوروزي بازارچه صنايع دستي در تپه هگمتانه همدان بازگشايي ميشود.
وي ادامه داد: در اين بازارچه 22 غرفه براي نمايش و فروش صنايعدستي و دو غرفه نيز براي ارائه سوغات شهرستان ايجاد شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همدان در مورد ايجاد بازارچه در گنجنامه نيز بيان داشت: با توجه به اينكه ايجاد بازارچه گنجنامه در محيط باز قرار دارد و تأمين امنيت در اين مكان سخت بود و بارندگي نيز در همدان قابل پيشبيني نيست به همين علت بازارچه در اين مكان ايجاد نميشود.
وي بيان داشت: در ايام نوروز در همدان يك بازارچه و در هر يك از شهرهاي ملاير، تويسركان، رزن و بهار نيز يك بازارچه ايجاد ميشود تا ميهمانان نوروزي با صنايع دستي هر شهرستان نيز آشنا شوند.
بيات تصريح كرد: سفال كتيبه، نقاشي روي سفال، سفال و سراميك، معرق چوب، قلمزني روي مس، مصنوعات چرم، سفال و كتيبه تلفيقي، معرق و منبت، چرم و تراش سنگهاي قيمتي از جمله آثار تشكيل دهنده اين بازارچه است كه برخي به صورت ورك شاپ در اين بازارچه عرضه ميشود.
وي ابراز داشت: فرهنگسراي الوند در 12 رشته و كارآموزان رشته صنايع دستي نيز در 12 رشته در اين بازارچه حضور مييابند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همدان با اشاره به اينكه بازارچه نوروزي امسال داراي وجه تمايزهايي است، افزود: افزايش تعداد غرفهها، بهرهگيري از تشكلها و عدم شركت افراد تكراري در بازارچه از تفاوتهاي بازارچه نوروزي امسال است.
وي با بيان اينكه يك غرفه به كارآموزان كلاسهاي آموزشي صنايع دستي اختصاص يافته است، اذعان داشت: با توجه به اينكه هدف ما آموزش منجر به توليد است اين بازارچه اين امكان را فراهم ميكند تا آنها بتوانند از فرصت حضور در بازارچه براي عرضه اقلام دستي خود بهرهمند شوند.
بيات در پايان از حمايت حضور صنعتگران در ساير نمايشگاهها خبر داد و افزود: در اسفندماه جاري صنعتگران صنايع دستي در نمايشگاه بهاره، نمايشگاه سفال و سراميك خراسان رضوي و نمايشگاه كرمان حضور يافتهاند.
انتهاي پيام/غ20/ح