0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  6:35 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرپرست تيم فوتسال فراز قم:
ناكامي در راه صعود به ليگ برتر فوتسال خاطره تلخي بود

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتسال فراز قم گفت: تيم فراز شايستگي‌هاي زيادي براي صعود به ليگ برتر فوتسال كشور داشت اما نتايج ضعيف در بازي‌هاي دور برگشت سبب شد از اين دستيابي به اين مهم باز بمانيم.

سعيد آشتياني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: تيم فراز قم در شرايطي از صعود به ليگ برتر بازماند كه در آخرين هفته رقابت‌هاي دسته اول برابر يكي از تيم‌هاي مدعي گروه دوم با اقتدار به پيروزي رسيد و توانست تيم گاز خوزستان را شكست دهد اما تاثيري در صعود تيم نداشت.
وي اظهار داشت: در اين مسابقه بازيكنان فراز با تمام قوا بر حفظ حيثيت مقابل حريف قرار گرفتند و با شايستگي در اين مسابقه تيم قدرتمند گاز خوزستان را گلباران كردند ولي اين پيروزي سبب نشد به مرحله نهايي صعود كنيم و وداع تلخي با ليگ برتر را براي ما رقم زد.
سرپرست تيم فوتسال فراز قم خاطرنشان كرد: فراز قم در 14 مسابقه اين فصل چهار پيروزي، چهار تساوي به دست آورد كه از پيروزي‌هاي اين فصل سه برد در خانه و يك پيروزي در خارج از خانه براي ما رقم خورد، سه تساوي در خانه و يك تساوي در خارج از خانه و باخت در ساير بازي‌ها نيز در خارج از خانه براي فراز رقم خورده است.
وي تصريح كرد: از تمام بازيكنان و كادر فني كه با تمام وجود براي موفقيت فراز در اين فصل زحمات زيادي را متحمل شدند، تقدير مي‌كنم ولي در اين فصل با تمام مشكلاتي كه وجود داشت، بايد نتايج خوبي كسب مي‌كرديم.
آشتياني در ادامه با اشاره به وجود برخي موانع نظير مشكلات مالي در رقابت‌هاي اين فصل دسته اول فوتسال باشگاه‌هاي كشور عنوان كرد: با اين حال قطعاً مي‌توانستيم با كسب نتايج بهتري در ديدارهاي خانگي به موقعيت مناسب‌تري نيز در مرحله گروهي ليگ دسته اول فوتسال برسيم ولي اتفاقات اين فصل تجربه خوبي براي فصول آينده بود.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه در پايان ديدارهاي مرحله گروهي رقابت‌هاي ليگ دسته اول فوتسال باشگاه‌هاي كشور يك تيم از انتهاي جدول رده‌بندي راهي مسابقات ليگ دسته دوم فوتسال كشور مي‌شد، اجازه نداديم خطري تيم فراز قم را تهديد ‌كند.
سرپرست تيم فوتسال فراز قم بيان داشت: مجموعه باشگاه فراز تلاش زيادي انجام داد تا با وضعيت خوبي وارد ليگ دسته اول امسال شويم و يكي از بهترين سال‌هاي حضور فراز قم در مسابقات ليگ دسته اول فوتسال را در راه صعود به رقابت‌هاي ليگ برتر فوتسال را شاهد باشيم اما به نظر مي‌رسد هنوز راه زيادي باقي مانده است و بايد به فكر مسابقات فصل آينده باشيم.
وي تاكيد كرد: امسال سطح رقابت‌هاي ليگ دسته اول فوتسال باشگاه‌هاي كشور بسيار بالا بود ولي تيم فراز نيز در تركيب خود از بهترين‌هاي فوتسال قم در مرحله گروهي و در مصاف با حريفان بهره برد ولي از تجربه مسابقات امسال براي موفقيت در سال آينده استفاده خواهيم كرد.
انتهاي پيام/آ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها