0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  6:33 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي قزوين خبر داد:
كاهش 15 درصدي تصادفات جاده‌اي قزوين

خبرگزاري فارس: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي قزوين گفت: با اجراي طرح همياران پليس در استان تصادفات جاده‌اي 15 درصد كاهش يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، ناصر نقي‌پور پيش از ظهر امروز در مراسم هميار پليس كه در مدرسه ابتدايي پارس برگزار شد، اظهار داشت: طرح همياران پليس از سال 86 آغاز شده است و دانش‌آموزان در سفرهاي داخل و بيرون شهري به عنوان هميار پليس همكار ما هستند.
وي ادامه داد: اميدواريم اين همكاري به مرور زمان در سراسر كشور هرچه بيشتر گسترش يابد و دانش‌آموزان به عنوان هميار پليس در داخل خودروها به رانندگان قوانين راهنمايي و رانندگي را يادآوري كرده و تخلفات را متذكر شوند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي شهرستان قزوين اضافه كرد: تك‌تك شما دانش‌آموزان يك پليس هستيد، زماني دغدغه ما اين بود كه قوانين راهنمايي و رانندگي و مسائل مربوطه در اين حوزه را به صورت درسي در مدارس آموزش دهيم ولي خوشبختانه امروز شاهد هستيم كه دانش‌آموزان اين قوانين را مي‌دانند و معلمان اين آموزش‌ها را داده‌اند.
وي عنوان كرد: انتظار ما اين است كه همياران پليس در ايام نوروز و بعد از آن در سفرهاي داخل و خارج از شهر قوانين راهنمايي و رانندگي را متذكر شوند و از سال جديد جديت بيشتري نيز در اين كار داشته باشند.
نقي‌پور تصريح كرد: نبستن كمربند ايمني و استفاده از تلفن همراه از مواردي است كه موجب تصادف مي‌شود به طوريكه علت 25 درصد تصادفات، دو عامل مذكور است چراكه موجب مي‌شود راننده تمركز لازم را حين رانندگي نداشته باشد، بنابراين لازم است همياران پليس اين دو موضوع را مدنظر داشته باشند.
وي اعلام كرد: 80 تا 85 درصد رانندگان از كمربند ايمني استفاده كرده و حين رانندگي با تلفن همراه صحبت نمي‌كنند ولي 20 درصد رانندگان پرخطر داريم كه انتظار است با همكاري همياران پليس اين رقم كاهش يابد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي شهرستان قزوين افزود: در سال 85 تعداد كشته‌هاي تصادفات 27 هزار نفر بود كه اين رقم هم‌اكنون به 23 هزار نفر رسيده است كه از سال 86 طرح هميار پليس آغاز شده است كه اين موضوع نشان‌دهنده تأثير همياران پليس در كاهش تصادفات و كشته‌هاي حوادث رانندگي است.
وي خاطرنشان كرد: با اجراي طرح همياران پليس از سال 86، آمار تصادفات جاده‌اي 15 درصد كاهش يافته است و اين موفقيتي است كه متعلق به همياران پليس است و بايد توجه داشت كه همياران پليس مي‌توانند از 50 درصد تخلفات رانندگي جلوگيري كنند.
نقي‌پور يادآور شد: ما از همياران پليس انتظار همكاري هرچه بيشتر را داريم و اميدواريم با توجه به آغاز سال جديد و سفرهاي نوروزي، مسافران سفرهاي با آرامش و خوبي را داشته باشند و همياران پليس نيز با جديت مسئوليت خود را انجام دهند.
انتهاي پيام/آ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها