0

اخبار امروز استانها

amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 27726

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  5:20 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديرعامل كتابخانه‌هاي عمومي استان اردبيل خبر داد:
برگزاري جشنواره فرهنگي ادبي سبلان من در اردبيل

خبرگزاري فارس: مديرعامل كتابخانه‌هاي عمومي استان اردبيل گفت: سال آينده جشنواره فرهنگي ادبي "سبلان من " با هدف معرفي فرهنگ اصيل روستا‌يي مناطق آذري‌نشين برگزار مي‌شود.

صادق فرهمندامين امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اردبيل اظهار داشت: هدف از برگزاري جشنواره فرهنگي و ادبي "سبلان من " باز‌آفريني و معرفي فرهنگ سنتي و اصيل روستايي مناطق آذري‌نشين به ويژه روستاهاي منطقه اردبيل و آذربايجان است.
مديرعامل كتابخانه‌هاي عمومي استان اردبيل به بخش‌هاي مختلف اين جشنواره شامل داستان و شعر اشاره كرد و افزود: اين جشنواره در محورهايي چون روستاهاي آذربايجان با ويژگي نقاط كوهستاني، باز‌آفريني شخصيت‌‌هاي برجسته علما، مشاهير، نويسندگان، دانشمندان، شهدا و ساير شخصيت‌هاي برجسته كه در اين مناطق پرورش يافته‌اند برگزار مي‌شود.
فرهمندامين با بيان اين‌كه فرم فراخوان اين جشنواره سراسري در آينده جديد منتشر مي‌شود، مهلت ارسال آثار را به دبيرخانه جشنواره تا 30 فروردين‌ ماه سال 90 اعلام كرد.
وي خاطرنشان كرد: داوراني از شهرهاي اردبيل و تهران كار بررسي و گزينش آثار ارسالي به اين جشنواره را بر عهده خواهند داشت.
مديرعامل كتابخانه‌هاي عمومي استان اردبيل با اعلام اين‌كه در اين جشنواره ارسال آثار براي عموم آزاد است، افزود: خطه اردبيل به ويژه مناطق روستايي و عشايري آن از ديرباز از مسافران و گردشگران و ميهمانان پذيرايي كرده و يك آداب و سنت اصيل را به نمايش گذاشته است.
وي برگزاري نخستين جشنواره سراسري شعر، داستان‌نويسي، عكاسي و پيگيري براي احداث كتابخانه مركزي در ساير شهرهاي استان را از اولويت برنامه‌هاي سال آينده براي نهادينه كردن فرهنگ مطالعه و در دسترس قرار گرفتن كتاب براي افزايش آگاهي‌هاي عمومي اعلام كرد.
فرهمندامين از افتتاح تالار نويسندگان روستايي استان در كتابخانه مركزي اردبيل در نيمه اول ارديبهشت سال آينده خبر داد و عنوان داشت: برنامه‌ريزي‌هاي اوليه براي گردآوري كتاب‌هاي نويسندگان روستايي انجام شده و مراسم تجليل از اين نويسندگان با حضور مقامات و شخصيت‌هاي فرهنگي استان برگزار مي‌شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود ايجاد سبد كتاب در مكان‌هاي عمومي از جمله پارك‌ها اتوبوس‌هاي شهري خانه‌هاي بهداشت سالن‌هاي انتظارات ادارات و بيمارستان‌ها را امري ضروري و حياتي در توسعه فرهنگ كتابخواني اعلام كرد.
انتهاي پيام/ج20/ك

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها