0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  5:15 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
‌در كهگيلويه و بويراحمد‌؛
كمك‌هاي مردمي در جشن نيكوكاري‌ 33 درصد رشد داشت

خبرگزاري فارس: مديركل كميته امداد كهگيلويه و بويراحمد گفت: امسال و در جشن نيكوكاري، ميزان كمك‌هاي مردمي در اين استان رشد 33 درصدي داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، عبدالمجيد فرهادي پيش از ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: گسترش مشاغل خانگي در راستاي برنامه‌هاي دين مبين اسلام با نگاه ويژه به زناني كه نياز به كسب درآمد دارند، انجام مي‌شود.
مديركل كميته امداد كهگيلويه و بويراحمد بيان داشت: ساختار حمايتي كميته امداد در جهت توانمند‌سازي خانوارهاي زير پوشش در حال تغيير بوده و براي اين خانوارها نسبت به مدت زمان حمايت، وقت تعيين مي‌شود.
فرهادي ابراز داشت: در اين زمينه هر سال 10 درصد از افراد زير پوشش اين نهاد كاسته شده كه سال آينده با برگزاري جشن خودكفايي، هزار نفر در اين مراسم شركت مي‌كنند.
وي بيان داشت: چنانچه خانواده‌اي به يك خدمت نياز داشت، در زمينه كارهاي تك‌ خدمتي حمايت شده و از اين پس همه مددجويان به يك شكل زير پوشش خدمات‌رساني اين نهاد قرار نمي‌گيرند.
فرهادي افزود: با اجراي اين برنامه، برخي از خانوارها در زمينه هزينه كمك درماني و برخي در زمينه كارهاي فرهنگي و كمك هزينه تحصيلي حمايت شده و با برگزاري جشن‌هاي خودكفايي، هر سال آمار زير پوشش اين نهاد كاهش يافته و تنها مستحقين واقعي زير چتر حمايتي كميته امداد باقي مي‌مانند.
وي با اشاره به اهداف برگزاري جشن نيكوكاري عنوان داشت: هدف اصلي از برگزاري جشن احسان و نيكوكاري تنها دريافت كمك‌هاي نقدي از سوي مردم نبوده بلكه هدف اصلي رواج فرهنگ انفاق در بين مردم است.
فرهادي با اشاره به رشد 33 درصدي كمك‌هاي مردمي جشن نيكوكاري امسال نسبت به سال گذشته ابراز داشت: اين استان داراي سرمايه مردمي سراسر شيعي بوده كه كمبودهاي مالي برخي خانوارها با اجراي طرح‌هاي حمايتي قابل برطرف شدن است.
مديركل كميته امداد كهگيلويه و بويراحمد عنوان داشت: امسال و با توجه به بارندگي شديد در تمام مناطق اين استان، مبلغ 150 ميليون تومان كمك‌هاي مردمي در جشن نيكوكاري جمع‌آوري شد كه تا پايان سال در ميان نيازمندان كهگيلويه و بويراحمد تقسيم مي‌شود.
وي با اشاره به اين‌كه عملكرد ساختاري كميته امداد در 3 ماهه اول سال 90، در راستاي اجراي ساختار مديريت شهرستاني است، تصريح كرد: با هدف خدمت‌رساني بهتر به مردم، برخي از اختياراتي كه تاكنون در اختيار استان بوده به شهرستان‌ها تفويض مي‌شود و شيوه خدمات‌رساني و خدمات‌گيري به گونه‌اي تغيير مي‌كند كه مردم در خانه و بدون مراجعه به ساختمان‌هاي اداري اين نهاد، درخواست‌هاي خود را پيگيري كنند.
فرهادي با بيان اين‌كه تعداد 4 هزار و 532 يتيم كمتر از 18 سال زير پوشش اين نهاد قرار دارند، عنوان داشت: 5 هزار و 579 حامي در خارج و داخل كشور و همچنين در سطح اين استان حامي ايتام هستند.
وي خاطرنشان كرد: دفاتر كميته امداد در سراسر اين استان آمادگي دريافت كمك‌هاي خيرين به صورت ماهانه براي زير پوشش قرار دادن ايتام را دارند.
انتهاي پيام/ج10/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها