پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389 5:14 PM
خبرگزاري فارس: مدير واحد حفاظت اراضي اداره كل مسكن و شهرسازي خراسان رضوي گفت: در طول تعطيلات نوروز با هر نوع تغيير كاربري و ساختوساز و تصرف اراضي ملي و دولتي به شدت برخورد ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، محسن كرماني صبح امروز در جمع خبرنگاران در سازمان مسكن خراسان رضوي اظهار داشت: پيشگيري از تصرف اراضي ملي و دولتي يكي از اساسيترين وظايف واحد حفاظت اراضي اداره كل مسكن و شهرسازي خراسان رضوي است.
وي گفت: در همين راستا نصب تابلوهاي هشدار دهنده در اراضي ملي، نشست با شوراها، دهياريها، بخشداريها و بسيج، معتمدان محلات، انجام گشتهاي مداوم روزانه و پاسخگويي رودرو به سؤالات ساكنان اطراف اراضي ملي از جمله اقدامات پيشگيرانه در اين زمينه است.
*افزايش گشتهاي نظارتي
مدير واحد حفاظت اراضي اداره كل مسكن و شهرسازي خراسان رضوي افزود: امسال با توجه به حساسيت ويژه، گشتهاي ويژه حفاظت اراضي افزايش يافته و تلاش ميشود با استفاده از تجارب گذشته اقدامات جديتري صورت پذيرد.
*برخود شديد باهرگونه تصرف اراضي ملي و دولتي
كرماني گفت: تيمهاي گشتي حفاظت اراضي اداره كل مسكن و شهرسازي خراسان رضوي، در طول تعطيلات نوروز با هر نوع تغيير كاربري و ساختوساز و تصرف اراضي ملي و دولتي به شدت برخورد ميكند.
وي در ادامه با توجه به فعاليت گسترده واحد حفاظت اراضي در سطح استان اظهار داشت: چنانچه فردي در هر نقطه از استان خراسان رضوي قصد تعرض به اراضي ملي را در سر بپروراند به شدت با وي برخورد قانوني شده و ضمن ممانعت از ادامه فعاليت در اراضي مذكور با تشكيل پرونده به مراجع قضايي معرفي ميشود.
كرماني تصريح كرد: گشتهاي واحد حفاظت اراضي اداره كل مسكن و شهرسازي خراسان رضوي نيز در سال گذشته فعال بوده و با هرگونه تخلف برخورد كردهاند.
*مردم هوشيار باشند
مدير واحد حفاظت اراضي اداره كل مسكن و شهرسازي خراسان رضوي افزود: در اين راستا، مردم بايد هوشيار بوده و از خريد و فروش اراضي با قولنامه عادي خودداري كرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را سريعاً به واحد حفاظت اداره كل مسكن و شهرسازي در مشهد اطلاع دهند.
انتهاي پيام/م20/ب