0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  5:10 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
شهردار سرعين:
75 درصد بودجه شهرداري سرعين عمراني است

خبرگزاري فارس: شهردار سرعين گفت: بيش از 75 درصد بودجه سال آينده شهرداري سرعين عمراني است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، مهدي هدايتي صبح امروز در آيين تقديم لايحه بودجه سال 90 شهرداري سرعين به شوراي اين شهر اظهار داشت: 25 درصد باقي‌مانده اين اعتبارات بودجه جاري است كه خرسنديم اين اتفاق مبارك در شهرداري سرعين رخ داده است.
وي با يادآوري اينكه امسال 318 ميليون تومان از اعتبارات عمراني استان به شهرداري‌ها اختصاص يافته بود، خاطرنشان كرد: از اين رقم تنها 207 ميليون تومان محقق شده است.
شهردار سرعين حق هر شهروند سرعيني را براي بهره‌مندي از خدمات شهرداري يك ميليون تومان اعلام كرد و گفت: البته اين رقم با توجه به وضعيت ويژه شهر سرعين و جذب گردشگري و توريسم رقم اندكي است كه انتظار داريم فرمانداري سرعين يك ميليارد تومان كمك خود را از شهرداري سرعين دريغ نكند.
هدايتي در مورد طرح جامع شهري سرعين و مشكلات ايجاد شده از اين باب نيز بيان داشت: ما نيازمند يك طرح جامع و كامل در باب عمران و آباداني شهر هستيم تا بتوانيم با يك افق روشن و ترسيم راه مناسب وعده‌هاي خود را عملياتي كنيم.
وي از به تعويق افتادن تشكيل جلسات كميسيون ماده 5 در شهرداري سرعين انتقاد كرد و خواستار حل اين مشكل شد.
شهردار سرعين همچنين به جايگاه بي‌نظير شهر سرعين از لحاظ توسعه صنعت گردشگري و توريسم اشاره كرد و گفت: اگر نابساماني را در وضعيت خدمات‌رساني شاهد هستيم به دليل برخي تقصيرها و نقصان‌ها از سوي شهرداري است كه مصمم هستيم سال آينده بسياري از اين ضعف‌ها را برطرف كنيم.
هدايتي انتظار مردم و گردشگران را گاه بالاتر از توان اجرايي و بودجه‌اي شهرداري اعلام كرد و عنوان داشت: هدف اصلي شهرداري و شوراي شهر در سند چشم‌انداز توسعه سرعين افزايش مدت ماندگاري مسافران، كسب درآمد بيشتر و وصول مطالبات مردم در حد نياز است.
وي به برنامه بودجه سال آينده و اولويت‌هاي آن اشاره كرد و گفت: توسعه فضاي سبز، تكميل پارك شهر، آغاز عمليات احداث كمربندي سرعين، تكميل كمپ شهرداري، تكميل پاركينگ طبقاتي به ظرفيت 400 دستگاه خودرو و توسعه معابر شهري از جمله اين برنامه‌هاست.
شهردار سرعين به اهميت زيباسازي شهر و مبلمان آن به عنوان يك اولويت جدي اشاره كرد و خواستار مشاركت بيشتر مردم در عملياتي شدن اين طرح‌ها شد.
هدايتي با تاكيد بر برنامه‌هاي فرهنگي و ورزشي و گام برداشتن در توسعه اين بخش خاطرنشان كرد: شهرداري تمام توان خود را به كار گرفته تا در اين حوزه نيز بتواند يك سياست اصولي و درست را عملياتي و اجرايي كند.
در ادامه اين جلسه رئيس شوراي شهر سرعين نيز در سخناني توجه به توسعه و آباداني اين شهر را توجهي فرامنطقه‌اي و حتي فراملي عنوان كرد و گفت: با توجه به حضور بيش از 5 ميليون گردشگر در طول سال در اين شهر ضرورت دارد بخش عمده‌اي از اعتبارات اختصاص يافته دولت به شهرداري‌ها به سرعين توريستي و گردشگرپذير اختصاص يابد.
ناصر محمدي كسب درآمد اندك از سوي شهرداري را يادآور شد و بيان داشت: شهرداري سرعين با اندك درآمد ناشي از عوارض و برخي منابع محدود نمي‌تواند پروژه‌ها و طرح‌هاي عظيمي را اجرايي كند كه در اين باب از استاندار اردبيل انتظار داريم در اختصاص بودجه به اين شهر يك ديد فرامنطقه‌اي و فراملي را در نظر بگيرد.
انتهاي پيام/ج10/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها