0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  5:09 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده مردم خرمشهر در مجلس:
ممنوعيت صيد در اروند صيادان ايراني را متضرر مي‌كند

خبرگزاري فارس: نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي گفت: ممنوعيت صيد در اروندرود صيادان ايراني را متضرر مي‌كند.

مصطفي مطورزاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار داشت: در پي ممنوعيت ماهيگيري ماهيگيران ايراني در اروندرود مشكلات عديده‌اي براي صيادان به‌وجود آمده است.
وي خاطرنشان كرد: اين اعمال محروميت تنها باعث مي‌شود صيادان و ماهيگيران عراقي به صيد بي‌رويه خود ادامه دهند.
نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي افزود: در همين راستا و با اعمال ممنوعيت ماهيگيري توسط مقامات ايراني صيادان عراقي بدون هيچ محدوديتي در اروندرود صيد خواهند كرد.
وي ادامه داد: بخشي از محدوده اروندرود محدوديت‌هايي براي صيادان ايراني اعمال شده اين در حالي است كه صيادان عراقي در زمينه صيد آزاد هستند.
مطورزاده تصريح كرد: اعمال اين‌گونه سياست‌هاي نادرست باعث وارد شدن خسارت و ضرر به صيادان خرمشهري و افرادي كه در اين زمينه فعال هستند شده است.
وي در ادامه گفت: گسترش و توسعه رونق اقتصادي در ميان شهروندان خرمشهري يكي از اولويت‌هاي مسئولان است.
نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: با اعمال اين ممنوعيت در اشتغال موجود نيز كاهش مي‌يابد.
وي اظهار داشت: بسياري از مردم از راه صيد و صيادي و ماهيگيري امرار معاش مي‌كنند و در اين راستا خسارات فراواني به شهروندان وارد مي‌شود.
مطورزاده خاطرنشان كرد: اميدواريم بتوانيم با پيگيري‌هاي لازم مشكلات فراروي صيادان را در اين زمينه مرتفع كنيم.
وي افزود: اين مشكلات در حالي به‌وجود آمده كه ماهيگيري منبع درآمد بسياري از مردم حاشيه اروند رود است و بايد در راستاي رفع اين مشكلات تلاش جدي كرد.
نماينده مردم خرمشهر در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: پيگيري‌هاي لازم را بنده در زمينه رفع اين مشكل انجام خواهم داد.
انتهاي پيام/خ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها