0

اخبار امروز استانها

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

پاسخ به:اخبار امروز استانها
دوشنبه 23 اسفند 1389  1:11 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
دبير ستاد مديريت بحران مهاباد خبر داد:
كمبود امكانات براي مديريت سوانح و حوادث در مهاباد

خبرگزاري فارس: دبير ستاد مديريت بحران مهاباد گفت: در مديريت سوانح و حوادث در مهاباد با كمبود اعتبار و امكانات مواجه هستيم.

به گزارش خبرگزاي فارس از اروميه، محمد جعفرپور صبح امروز در جلسه ستاد مديريت بحران آذربايجان غربي كه در سالن شماره دو استانداري آذربايجان غربي تشكيل شد، اظهار داشت: ايمن‌سازي سفرهاي نوروزي ستاد مديريت بحران به رياست فرمانداري اين شهرستان تشكيل شده كه هماهنگي‌هاي لازم نيز در اين زمينه به عمل آمده و در حال حاضر آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزي هستيم.
وي با اشاره به مشكلات موجود بر سر راه مديريت ستاد بحران مهاباد، تصريح كرد: با وجود تمام اين مشكلات، شهرستان مهاباد رتبه نخست ساماندهي سفرهاي نوروزي استان را در سال گذشته دارد.
اين مسئول با بيان اينكه گردش‌پذير بودن شهرستان مهاباد حساسيت خاص خود را دارد، افزود: عدم وجود پلاكت خون در مهاباد يكي از عمده مشكلات در اين زمينه است كه براثر نبود پلاكت خون، كودكان و بيماران خاص دچار مشكل مي‌شوند.
جعفرپور با بيان اينكه در صورت خونريزي در تصادف‌ها نياز به بانك خوني داريم، ادامه داد: براي حل اين مشكل 45 ميليون تومان اعتبار براي ايجاد بانك خون درخواست كرده‌ايم.
وي با بيان اينكه در گذشته شاهد تلفات جاني براثر عدم وجود بانك خون بوديم، اعلام كرد: عدم وجود ست امداد و نجات كوهستاني از ديگر مشكلات در اين زمينه است.
اين مسئول خاطرنشان كرد: با توجه به كوهستاني بودن منطقه نيازمند وجود ست امداد و نجات كوهستاني هستيم كه در صورت وجود فلزياب با قدرت شناسايي عمق 3 متري مي‌توان جلو مرگ بسياري از هموطنان را كه در حوادث دچار آسيب ‌مي‌شوند را گرفت.
دبير ستاد مدديريت بحران مهاباد با اشاره به حادثه اخير ريزش كوه در مهاباد، ابراز داشت: با وجود حضور به موقع تيم امداد و نجات در اين حادثه به دليل كمبود امكانات نتوانستيم جان افراد را نجات دهيم و تلفات داشتيم.
جعفرپور با بيان اينكه سالانه 600 تا 700 نفر به كوهستان‌هاي اين شهرستان براي كوهپيمايي مي‌روند، اذعان داشت: با وجود تمام اين موارد هنوز امكاناتي براي مديريت سوانح نداريم.
انتهاي پيام/ن20/ح

اخبارمرتبط :
  كمبود امكانات براي مديريت سوانح و حوادث در مهاباد  
89/12/23 - 10:40
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها